Zvezde i tračevi

U BEOGRADU STAN SA TERETANOM, U TURSKOJ VILA SA BAZENOM: Zavirite u kuću Jašara Ahmedovskog, luksuz na sve strane

Autor Katarina Bojović

Jašar Ahmedovski tokom karijere je ulagao u nekretnine, a ovako izgleda njegova vila u Turskoj.

Izvor: ATA/Images

Poznato je da brojni domaći muzičari poseduju nekretnine u kojima provode letnje dane, a jedan od njih je i pevač Jašar Ahmedovski koji je svoju oazu napavio u luksuznom letovalištu Fetije u Turskoj.

U pitanju je kuća sa bazenom, a kako je ispričao za medije, u ovoj zemlji mu sve odgovara, počev od hrane pa do mentaliteta.

"Najviše volim da idem tamo u maju, kada su temperature prijatne, jul i avgust su jako vrući i onda izbegavam. Tako da budem petnaestak dana krajem maja, početkom juna, a onda opet idem septembar, oktobar i tako svake godine", priča Jašar i otkriva čime je sve oduševljen.

"Ljudi su kao kod nas, hrana kao kod nas, mirna energija i odlično društvo. Fetije su mondensko mesto, nema mnogo turista, nije kao Antalije i te regije gde ima previše gužve. To je još jedan od razloga zašto volim tamo", otkrio je pevač.

Pevač je za sve ove godine boravka u Turskoj naučio osnove njihovog jezika, te se sada odlično sporazumeva sa meštanima.

"Znam da pričam, sve ih razumem, dobro mi ide moram da priznam (smeh)", dodao je Jašar.

BONUS VIDEO:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ K.B.)