Zvezde i tračevi

IZVUKLA TANGE I UDARILA NA HEJTERE! Srpski milioner je častio kolima od 100.000 €, Mara osula paljbu s Karipskog mora

Autor Anja Konstantinović

Branko Babić trenutno uživa u ljubavi s Ivanom Slipčević i to na ostrvu u Karipskom moru.

Izvor: Instagram/ratkovcanic/tackasta mara/screenshot

Nakon raskida veridbe s nekadašnjom manekenkom Svetlanom Dimitrić, koju javnost i dalje zna kao Cecu Šarić, srpski milioner i kralj obrva, Branko Babić sreću je pronašao pored modne influenserke Ivane Slipčević, na društvenim mrežama poznatije kao "Tačkasta Mara".

Nakon što ju je počastio skupocenim kolima od 100.000 evra i to urzo nakon udesa koji je imala, Branko je izabranicu odveo na luksuzno putovanje na Sent Bart, ostrvo u Karipskom moru.

Branko i Ivana uživaju u luksuznim restoranima, hrani, provodu, a na mrežama svakodnevno objavljuju snimke i fotografije. Kralj obrva je u jednom trenutku uslikao svoju izabranicu i pokazao njen stajling - Ivana je bila okrenuta leđima koja su bila cela gola, a tanga gaćice su bile u prvom planu.

Influenserka je nakon ovih kadrova rešila i da se obračuna sa svima koji joj na Instagram šalju uvredljive poruke: 

"Hvala vam od srca što toliko brinete o mojoj deci, mom ljubavnom životu, mojim haljinama i svemu ostalom što vas se ne tiče ni jedan posto. Deca su kod tate, model haljine je onakav, a ljubav... Ja sam ga birala, tako da nemojte da se brinete i da mi pišete gluposti jer ćete svakako na blok. Pozdrav sa Kariba", poručila je influenserka uz fotografiju plaže.

Izvor: Instagram/tackasta_mara/printscreen

BONUS VIDEO:

(MONDO/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!