Zvezde i tračevi

POLITIČARKA NOSI SAT KOJI IMA SAMO 7 OSOBA NA SVETU! Ana Grozdanović rasprodala nakit, otkrila i zašto!

Autor Katarina Bojović

Ana Grozdanović odlučila je da rasproda sav svoj nakit i drastično promeni svoj stil.

Izvor: Privatna arhiva

Ana Grozdanović, članica odbora Socijalističke partije Srbije, nedavno je u intervjuu za MONDO otkrila da je odlučila da drastično promeni svoj imidž, kao i da time želi da podigne svest o tome koliko skupa i brendirana garderoba nije presudna za dobar stil.

Istakla je da takvim odevanjem doprinosimo okretanju materijalnim vrednostima, dok one prave padaju u drugi plan. Ana se nije zaustavil na garderobi, već je sada odlučila i da rasproda sav svoj nakit. Novac od prodaje donirala je u humanitarne svrhe, dok je sebi ostavila samo jedan komad nakita - skupoceni sat.

Njega je, kaže, sačuvala jer ga ima samo sedam osoba na svetu.

"Juče sam uradila veliku stvar. Sav vredan nakit sam pretvorila u novac i taj novac poklonila onima kojima je zaista potreban (bolesnim ljudima i socijalno ugroženim). Mene više materijalne stvari ne čine srećnom, a nekom će taj novac puno pomoći", navela je.

"Molim moćne ljude, ali i devojke koje me prate i podržavaju, da učine isto, zato što ćete se lepše osecati - VERUJTE MI. Samo sam ostavila ovaj jedan sat, meni drag i poseban poklon koji se ne može kupiti jer ovaj sat ima samo 7 ljudi na svetu - RUSKI SAT. On me seća na posebne trenutke, događaje i ljude. 'Budemo bolji da bi nam bilo bolje'", poručila je Grozdanovićeva.

BONUS VIDEO:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ K.B.)