Zvezde i tračevi

SVI BRUJALI O PRELJUBI, KONAČNO SE OGLASIO! Aco Pejović prvi pt o navodima da vara suprugu

Autor Katarina Bojović

Aco Pejović oglasio se povodom navoda da je neveran svojoj supruzi Biljani.

Izvor: ATA Images/Anotnio Ahel

Aco Pejović jedan je od trenutno najangažovanijih pevača na domaćoj sceni, a za njegove nastupe gotovo uvek se traži karta više.

Nikada nije isticao svoj uspeh, niti bio nametljiv, te mnogi za njega kažu da je i privatno vrlo prizeman. Ipak, ponos ne krije kada je u pitanju njegova porodica, naročito ćerke Magdalena, Marija i Iva koje je dobio sa suprugom Biljanom. Ipa, njihovo porodično gnedo poslednjih nekoliko dana na meti je priča o pevačevom švalerisanju.

Nedavno su počele da kruže priče o neverstvu Aca Pejovića, a sada se pevač prvi put oglasio, te stavio tačku na prozivke i istakao da se ne obazire na njih, jer je u potpunosti posvećen svojom supruzi.

"Mene to ne dotiče, bilo kakve objave, bilo šta... Ni mene ni moju porodicu. Ja sam svoju porodicu zidao ozbiljnim temeljima, a ti temelji su toliko čvrsti da nisam baš siguran da nečija torpeda mogu da ih sruše", rekao je pevač i otkrio kako njegova porodica reaguje na takve komentare:

"Mi se smejemo kući kad sedimo", rekao je za emisiju "E glam".

Pogledate kako izgleda supruga Aca Pejovića:

 BONUS VIDEO:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ K.B.)