Zvezde i tračevi

"IZLETELA JE IZ KUĆE KAO FURIJA" Harisov komšija o skandalu na Senjaku - Policija došla posle pola sata

Autor Dragana Tomašević

Komšija Harisa Džinovića otkrio šta se dešavalo u vili na Senjaku u noći kada je reagovala policija

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović/Ata Images/Pink tv/Screenshot

Pevač Haris Džinović proveo je noć u stanici policije, nakon što je njegova bivša supruga Melina Džinović "upala u vilu na Senjaku".

Pevač se ubrzo oglasio ovim povodom i rekao da je po savetu advokata zvao policiju, nakon čega je pet sati proveo u stanici u kojoj je bila i Melina, da bi oboma bila izrečena mera zabrane prilaska 48 sati.

Sada je o dešavanjima u vili na Senjaku progovorio i Harisov komšija koji je otkrio da se Melina pojavila oko 21 sat uveče.

"Sve je bilo mirno i obično kao i svako drugo veče, dok se odjednom nije pojavila Melina. Nervozno je zvonila na interfon i sve vreme je pričala s nekim telefonom. Posle nekoliko minuta, neko joj je otvorio i ona je ušla u dvorište. Gledao sam celu scenu s prozora, bilo je baš neprijatno. Nekih pola sata kasnije, došla je patrola, zadržali su se neko vreme u kući. Melina je nakon toga kao furija izletela, bila je besna i opet je s nekim pričala telefonom. Posle toga su otišli i policajci. Nadam se da se ovakve situacije neće ponoviti", rekao je komšija Kuriru i progovorio o Džinoviću:

"Haris je dobar čovek i komšija. Nije ovo zaslužio od Meline. Ona je kao kraljica uživala pored njega, ne znam šta joj bi da se sve ovo ovako završi".

BONUS VIDEO:

(Kurir, MONDO)