Zvezde i tračevi

VIKENDICA IZ SNOVA NA FRUŠKOJ GORI! Pogledajte raskošno imanje voditeljke Slagalice

Autor Anja Konstantinović

Kristina Rdenković svaki slobodan trenutak provodi na svom prelepom imanju na Fruškoj gori.

Izvor: instagram.com/krisradenkovic

Voditeljka "Slagalice" i kviza "Stigni me ako znaš" Kristina Radenković svaki slobodan trenutak provodi s porodicom na prelepom imanju na Fruškoj gori. Ona redovno odlazi u svoju oazu mira, koja se nalazi u Popovici, vikend-naselju na obroncima Fruške gore.

Pre nego što je dobila ćerku i sina, voditeljka je često isticala da je gradski tip i da joj više prijaju gužva i vreva velegrada nego tišina prirode, ali sada svaki slobodan trenutak koristi da sa njima boravi na svežem vazduhu.

Vikendica je okružena raskošnim zelenilom, a ispod ogromnog trema se pruža veliko dvorište u kojem se nalazi bazen. Pogled sa trema ostavlja bez daha i pravi je raj za oči i dušu, a raskošnu vikendicu napravila je svojevremeno njena majka Snežana.

Kristina je veliki ljubitelj ekstremnih sportova, a tokom prethodne zime doživela je strašnu nezgodu na skijanju i tom prilikom slomila je obe ruke i morala je da ide na operaciju.

BONUS VIDEO:

(MONDO/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!