Zvezde i tračevi

NIKO NE MOŽE DA GA DOBIJE! Ovako izgleda policijska stanica na Tajlandu u kojoj se nalazi Gastoz

Autor Marina Cvetković

Prema pisanju medija, Gastoz je lišen slobode nakon rutinske kontrole policije. Sada se oglasio njegov blizak prijatelj!

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović/kurir

Gastoz se već neko vreme nalazi na Taljandu, odakle deli slike i videe na društvenim mrežama. On je nedavno priveden nakon rutinske kontrole, a kako nije imao novac da plati kaznu zbog korišćenja nedozvoljenih supstanci, organi tamošnjeg reda i mira su ga zadržali da služi kaznu.

Prema rečima njegovog bliskog prijatelja, za sada nije poznato kada će bivši učesnik rijalitija da izađe na slobodu. 

Izvor: Kurir

"Telefon mu je oduzet, on je u pritvoru, tako da niko ne može da ga dobije. Ne znam kada će izaci na slobodu. On obožava Tajland, ovde je kao domaćin, ali eto imao je neprijatnost. To je stanica u kojoj je zadržan, ali nemam više informacija o njegovom slučaju dok ne izađe na slobodu i kaže tačno šta se dogodilo. Žao mi je, dobar je lik. Mislim da nema novac da plati kaznu i da mu je lakše da odleži iza rešetaka u zamenu da ne plati, jer evo već nekoliko dana je unutra i ne izlazi, ali kad ponovo bude u spoljnom svetu sve će on lepo da objasni", ispričao je njegov blizak prijatelj koji je insistirao na anonimnosti.

Izvor: Kurir

Ovako je Gastoz uživao na Tajlandu pre nego što je lišen slobode:  

BONUS VIDEO:

(Kurir/MONDO/M.C)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!