Zvezde i tračevi

HAOS U JUTARNJEM PROGRAMU JOVANE JEREMIĆ! Pevačica skočila u bazen, vriska i cika se orila imanjem

Autor Anja Konstantinović

Zorica Marković napravila je pravi šou kada je uskočila u bazen u Novom jutru.

Izvor: Instagram/jeremicjovana

Voditeljka Jovana Jeremić napravila je spektakl za najradosniji hrišćanski praznik, Uskrs. Ona je Novo jutro vodila iz svoje vile "Jovana", gde je prvi put otvorila vrata luksuznog imanja i ugostila brojne poznate ličnosti, među kojima je bila i Zorica Marković.

Celo imanje bilo je dekorisano kao iz bajke, a pravi haos je nastao kada je Zorica Marković uskočila u ogromni bazen i kompletno obučena zapevala.

Gosti su poskakali na noge i oduševljeno je bodrili.

U programu je došlo i do manjeg lapsusa, pa je Jovana morala da ispravlja dečka Dragana Stankovića. Jovana se pre snimanja programa obratila Mitorvićima i pokazala kako teku pripreme za Vaskrs u vili koju joj gradi njen partner Dragan.

"Ovaj video je posvećen Velikom šefu i velikoj šefici, da vide šta mi radimo i kako pripremamo sve ovde. Preko 28 tona belog kamena je stavljeno ovde, zajedno sa ovim crvenim kamenjem i biljama, da sve bude kako treba uređeno", pokazivala voditeljka i nastavila:

"Tu je i ljuljaška, pokažite i zeleni tepih, dekoracija još se sprema, radimo na tome. Tu će biti i deo za žurku, dok je gore sto gde će se održati svečani doručak, vaskršnji", rekla je Jovana u svom obraćanju.

BONUS VIDEO:

(MONDO/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!