Zvezde i tračevi

SIN ŠABANA ŠAULIĆA ZBOG IZBORA DOŠAO U SRBIJU! Generalni konzul u pratnji majke obavio građansku dužnost

Autor Anja Konstantinović

Mihajlo i Gordana Šaulić obavili su svoju građansku dužnost i glasali.

Izvor: Kurir/screenshot

U Srbiji se danas, 2. juna održavaju lokalni izbori u 89 gradova i opština, među kojima su Beograd, Novi Sad, Niš, Čačak, Valjevo, kao i u većini vojvođanskih opština. Glasačka mesta zatvaraju se u 20 časova. Brojne poznate ličnosti obaviće građansku dužnost, a to su do sada uradili Duško Tošić, Jelena Karleuša koja je na sebi imala zastavu Srbije, kao i Gordana i Mihajlo Šaulić.

Supruga pokojne legende narodne muzike, Šabana Šaulića, Gordana i njen sin, generalni konzul Republike Srbije u Cirihu, Mihajlo Šaulić obavili su svoju građansku dužnost i glasali. Kako prenose mediji, Mihajlo je u Srbiju došao samo zbog glasanja.

"Očekujem bolju Srbiju, da nastavimo ovim pravim putem, da idemo dalje, da sve ovo što je urađeno nadogradimo. Veliki projekti su već u fazi razvoja, sledeće četiri godine to će samo ići uzlaznom linijom. Srbija treba da bude ponosna na sve ovo što je do sada urađeno i na ono što nas čeka. Očekujem da se napokon konstituiše vlast u Begradu i da sve ono što je započeto krene pravim putem - poručila je Gordana Šaulić nakon što je obavila građansku dužnost.

Mihajlo Šaulić 2022. godine zakleo se na večnu ljubav izabranici Marini, sa kojom je početkom prošle godine dobio ćerku Manju. Njihova naslednica nedavno je napunila godinu dana, što su proslavili spektakularnim veseljem.

BONUS VIDEO:

(Kurir/MONDO/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!