"ZVEZDE KAŽU DA ĆU ZATRUDNETI DO KRAJA GODINE": Jovana Jeremić progovorila o proširenju porodice, izabrala i ime za bebu

Voditeljka otkrila da joj zvezde predviđaju da će zatrudneti do kraja godine, i da će svom partneru Draganu podariti naslednika.

MONDO/Stefan Stojanović

Voditeljka Jovana Jeremić ne krije da planira da ima decu sa 14 godina starijim partnerom Draganom Stankovićem. Ona je otkrila i kako bi nazvala naslednike. Smislila je ime i za devojčicu i za dečaka.

Jovana je u više navrata isticala da je sigurna da je Dragan čovek njenog života a, s obzirom na to da joj je u natalnoj karti zapisano da će dobiti i sina, Jeremićeva je sigurna da će naslednika podariti upravo Draganu.

Mondo 

Jeremićeva je danas izašla na glasanje, a na biračkom mestu je dala kratku izjavu. Tom prilikom progovorila je o proširenju porodice i otkrila šta kažu "zvezde", kada je u pitanju ljubav u narednom periodu.

"Kažu da ću biti sa Draganom Stankovićem i kažu da će to biti jedna od mojih najvećih ljubavi u životu, i da je on čovek mog života. Kažu još svašta nešto, ali neću dalje od toga",  rekla je voditeljka, koja je ipak otkrila još jedan detalj i istakla da zvezde kažu da će zatrudneti do kraja godine.

"Čak kažu da ću da rodim sina. Drugo dete će biti muškarac. Ako bude muškarac biće Vasilije, ako bude devojčica biće Vasilisa.Samo pod tim uslovima mogu da ostanem u drugom stanju, to sam i Draganu rekla. Od te priče promena imena ne dolazi u obzir. Ako se dogovorimo, dogovorili smo se, ako se ne dogovorimo, čekaće Vasa", rekla je Jovana Jeremić za Informer.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Jovana Jeremić pravi špagu pored bazena  Instagram

 (Informer/MONDO/M.C.) 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!