DEMI MUR MENJA BIVŠEG NA MATURI NJEGOVE ĆERKE: Lažnim osmesima kriju Vilisovo stanje, porodica spremna na najgore?

Demi Mur je iznenadila sve kada se pojavila na maloj maturi njegove ćerke iz drugog braka. Nažalost, na svečanosti se nije pojavio i glumac čije se stanje pogoršalo.

WCP,Bruve,Javilez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Demi Mur je još jednom oduševila javnost nakon što su je paparaci uslikali na proslavi male mature Vilisove ćerke iz drugog braka Maribel. Mur se na svečanosti u školi pojavila sa naslednicama Skaut i Talulom, a iako su se trudile da budu raspoložene zbog devojčice, nisu mogle da sakriju sumorne izraze lica kada su mislile da ih niko ne vidi. 

Razlog nije teško pogoditi s obzirom da se Brus Vilis nije pojavio na maturi usled komplikacija sa demencijom

BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA 

Njegova druga supruga Ema Hering se pozdravila razdragano sa Demi koja joj je velika podrška u trenucima kada se stanje slavnog glumca pogoršalo, a sve vreme su se trudile da ostanu raspoložene upravo zbog Maribel. 

Ona je potom i podelila zajedničku fotografiju sa ćerkom na Instagramu uz reči: "Viši razredi, stiže vam".

Poruke podrške su se zaređale ispod objave, ali i zabrinuta pitanja pratilaca o Brusu. "O bože kako je porasla", "Nek' joj je sa srećom", "Ovo je gorko-sladak trenutak za vas", "Šta je sa Brusom... da li je dobro", "Tužno je što otac propušta ovakve velike stvari zbog bolesti. Brus, sa tobom smo", "Koliko je lepo što oko sebe ima žene koje je podržavaju"... pisali su pratioci Eme Hering. 

Posetimo, nedavno se saznalo da je bolest Brusa Vilisa brzo napredovala, pa se porodica i rođaci plaše da neće dugo poživeti.

Instagram/emmahemingwillis 

"Gotovo je, čim su rekli da se pogoršalo", komentarišu na društvenim mrežama. Jedan strani izvor medija je nedavno prokomentarisao da Brus ima dobrih i loših dana, ali da je u poslednja dva meseca bilo mnogo više loših nego dobrih dana.

"Osećam da on zna ko sam samo u prva tri minuta razgovora. Više ne priča, ranije je bio strastveni čitalac, a sada je od toga odustao. Sve te jezičke veštine mu više nisu dostupne. Kada ste s njim, znate da je on Brus i zahvalni ste što je tu, ali više nema radosti u njemu", nedavno je ispričao prijatelj glumca i istakao da je porodica "spremna na najgore" iako se i dalje nadaju čudu.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

RAŠA BUKVIĆ OTKRIO KAKAV JE ZAPRAVO BRUS VILIS: Radili smo 6 meseci, dotakli smo se privatnih stvari OVO JE RAZLIKA IZMEĐU NAS  Kurir televizija

Izvor: Mondo J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!