Zvezde i tračevi

GUDELJ SE JAVNO OBRATIO CECI! Zet poslao tašti poruku, Anastasija odmah napustila Srbiju

Autor Anja Konstantinović

Nemanja Gudelj posalo je emotivnu poruku Ceci Ražnatović.

Izvor: Instagram/Printscreen/raznatovicanastasija /Kurir/Damir Dervišagić

Svetlana Ceca Ražnatović 14. juna proslavila je 51. rođendan, a među prvima joj je čestitala ćerka Anastasija, dok joj se zet Nemanja Gudelj obratio putem Instagrama i poslao emotivnu poruku. Fudbaler je uz zajedničku fotografiju pevačice, Anastasije i njega tašti čestitao rođendan.

"Srećan rođendan, Ceci moja najdraža i najbolja. Da si nam živa i zdrava i da te dragi Bog čuva i blagoslovi u svemu", napisao je na svom Instagram storiju.

Gudelj je deo naše fudbalske reprezentacije, a njegova supruga Anastasija Ražnatović pruža mu veliku podršku i prati njegove uspehe u karijeri, te će tako i tokom Evropskog prventsva svog supruga bodriti na stadionu u Nemačkoj. Ražnatovićeva se dan nakon Cecinog rođendana oglasila sa aerodroma "Nikola Tesla", te otkrila da se uputila u Nemačku.

Izvor: Instagram/nemanjagudelj/Screenshot

U ovu evropsku zemlju krenula je kako bi svom suprugu pružila podršku na predstojećoj utakmici koju reprezentacija Srbije igra u nedelju,16. juna. Anastasija se oglasila čekajući avion u potpuno ležernoj izdanju i bez trunke šminke.

Izvor: Instagram/RaznatovicAnastasija

Fudbaler Nemanja Gudelj i pevačica Anastasija Ražnatović nedavno su upriličili intimno veselje povodom sklapanja građanskog braka, u Cecinoj vili na Dedinju, a snimak na kom se Ceca bori za bidermajer postao je hit na mrežama.

BONUS VIDEO:

(MONDO/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!