SLAVICA ĆUKTERAŠ RASKINULA S DIDŽEJEM" Kraj ljubavi usred borbe za starateljstvo, pevačica otkrila razlog

Slavica Ćukteraš okončala je vezu sa didžejem Vladimirom Aćićem.

Instagram/vladimir_acic

Slavica Ćukteraš stavila je tačku na ljubav sa Vladimirom Aćićem nakon više od godinu dana veze. Pevačica, koja se proslavila pre tačno dve decenije u takmičenju "Zvezde Granda", i novosadski di-džej, uprkos odnosu koji je po mišljenju mnogih obećavao, odlučili su da krenu svako svojim putem.

"Nismo se razumeli u mnogim stvarima, raskid je bio najbolja opcija. Ovo je period kada želim da se posvetim ćerkici i karijeri. Konačno sam našla odlične autore, dve ozbiljne pesmetine i posvećena sam tome. O Vladimiru ne želim da govorim za medije, hvala vam što poštujete moju odluku", rekla je pevačica.

Ćukterašova i Aćić su početkom godine počeli i da žive zajedno, međutim, krah je bio neizbežan.

Pevačica Slavica Ćukteraš našla se u središtu skandala u martu 2024. godine, kada je završila na sudu sa bivšim suprugom, fudbalerom Vladom Avramovim koji, prema pevačicinim rečima, želi da joj oduzme starateljstvo nad njihovom ćerkom, te pokušava da je predstavi kao nemarnu majku.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

"U PREGOVORIMA SMO ZA ARENU!" Slavica Ćukteraš o jubilarnom koncertu prve postave Zvezde Granda: EVO DA LI ĆE DOĆI DO REALIZACIJE  Kurir televizija

(Blic/MONDO/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!