Zvezde i tračevi

"U POSTUPKU SAM RAZVODA" JK došla u belom na izbor za Mis Srbije i otkrila da se rastaje od Duška

Jelena Karleuša jedna je od sudija na izboru za Mis Srbije, i ovo je njeno prvo pojavljivanje nakon skandala sa Duškom Tošićem

Izvor: Kurir

Mnogi su sa nestrpljenjem očekivali dolazak Jelene Karleuše na "srpsku Met galu", odnosno na izboru za Mis Srbije 2024. na kojem je jedna od sudija.

Lepa pevačica pojavila se u stilu starog Holivuda, u belom od glave do pete, a njen "look" neodoljivo je podsećao na Merilin Monro

Izvor: Kurir

- Velika mi je čast, predsednik žirija ima ozbiljan zadatak. Srbija je poznata po lepim ženama. Sebe ne ubrajam u lepe, ali smatram da sam zabavna žena, nikako dosadna. Kada pomislim na lepu ženu, prva osoba koja mi je pala na pamet je Snežana Savić. Ova planeta bi bila savršena da njome vladaju žene, a muškarci služe za produženje vrste - rekla je Karleuša.

Dotakla se i njene ćerke Nike, koja je nedavno bila na maturi.

- Prvo sam ispratila Niku na maturu, potom u Nemačku gde je sa tatom. Ponosna sam majka, bila je prava princeza. Fudbal je interesuje, to je povukla na tatu.

Izvor: Kurir

Potom je otkrila i ono za šta se čitava javnost interesovala nakon skandala u porodičnom domu na Dedinju. Podsetimo, pre nekoliko dana pojavila se informacija da je došlo do sukoba u vili Jelene Karleuše i Duška Tošića kada je fudbaler fizički napao ne samo nju već i njenog prijatelja

- U procesu sam sporazumnog razvoda sa Duškom - rekla je Jelena za Kurir, a potom je otkrila i razne pikanterije, što možete čuti u videu u nastavku:

Bonus video:

Izvor: Kurir/ Mondo J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!