Još uvek zakoniti suprug Jelene Karleuše, oglasio se putem društvene mreže Instagram, gde je objavio fotografiju iz aviona na kojoj je pozirao sa svojom mlađom naslednicom, Nikom.

Duško Tošić sa Nikom
Instagram/DuskoTosic 

Duško Tošić nedavno se našao u središtu skandala, nakon što ga je Jelena prijavila policiji za fizičko zlostavljanje. Jelena Karleuša navodno je napadnuta od strane svog supruga Duška Tošića pre par dana, o čemu je brujala srpska javnost. 

Pevačica je prijavila u ranim jutarnjim satima da ju je napao bivši muž, koji je po dovođenju u stanicu policije alkotestiran i imao je 0,87 promila alkoholau krvi, saznaje Kurir. Pomenuti medij navodi da je policija po prijavi Jelene Karleuše odmah izašla na teren, gde je zatekla pevačicu sa prijateljem N.J. Oni su ispričali da je Tošić došao u kuću, od koje ima ključ, a kako su naveli bio je pod vidnim dejstvom alkohola, te je prijatelja svoje bivše supruge uhvatio za vrat i udario ga više puta po glavi i telu.

Printskrin, Instagram/duskotosic, Instagram / duskotosic Duško Tošić

Karleuša je pokušala da ih razdvoji, međutim, Duško je tom prilikom počupao Jelenu za kosui udario je nekoliko puta po glavi i telu. Jelena nema vidne povrede po telu, dok njen prijatelj ima ogrebotinu u predelu brade i vrata. Tošić će dalje u policiji dati izjavu povodom ove prijave.

Kako se dalje navodi, Karleuša još nije otišla u policiju, već je rekla da prvo mora da se konsultuje sa nekim oko daljih koraka. Takođe, pevačicin trenutni stav je da za sada ne želi da bilo šta prijavljuje i ulazi u dalje procedure oko slučaja nasilja u porodici. Kasnije se oglasila se na društvenoj mreži Instagram rečima:

"U cilju smirivanja medijskih natpisa i nepotrebnog dizanja prašine vezano za moje bračne prilike, zamoliću sve da imaju razumevanja za privatnost moje porodice i težak period u kom se nalazimo", napisala je Jelena Karleuša3 dok se Duško nije oglašavao tim pvodom. Nakon incidenta, on je objavio sliku i snimak svoje mlađe ćerke Nike, koja se priprema da nakon završenog osmog razreda ode na matursko veče.

BONUS VIDEO:

Jelena Karleuša i Duško Tošić TikTok/ninanebuninazemljii

(MONDO/M.C.) 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!