KO JE MAĆEHA MIS SRBIJE? I sama se takmičila na izboru, a onda smuvala njenog 22 godine starijeg tatu!

Maćeha aktuelne misice Aleksandre Rutović je Mirjana Božović, koju smo svojevremeno gledali i u rijalitiju Farma

Antonio Ahel/ATAImages

Aleksandra Rutović izabrana je za novu Miss Srbije 2024. nakon što je sinoć, 19. juna, održan izbor na Trgu Republike.

Aleksandra je završila srednju školu, a u Beču osnovne studije i master za Internacionalni turizam i hotelijerstvo, a radi kao agent za nekretnine. Malo ko zna da je i njena maćeha svojevremeno bila na njenom mestu.

Aleksandrina maćeha je Mirjana Božović Rutović, koja je udata za Aleksandrinog oca Željka Rutovića, koji je 90-ih godina koji je jedan od retkih preživelih aktera filma "Vidimo se u čitulji".

YouTube/screenshot/darky541 

 Ona je 2007. godine predstavljala Srbiju na prestižnom izboru za Mis Sveta 2007. godine koje se održalo u Kini. Samo tri godine kasnije, 2010. godine postala je deo rijalitija Farma. Nakon izlaska iz rijalitija upoznaje Željka koji je 22 godine stariji od nje.

Farma/RTV Pink 

Njen suprug Željko Rutović,  je osuđen zbog ranjavanja Predraga Rankovića Peconija. Mirjana se udala  za njega u martu 2012. godine oni su dobili sina Ognjena, a venčali su se u novembru 2013. godine.

Facebook/screenshot/Mirjana Rutović 

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Jelena Karleuša stigla na izbor za mis  Kurir

(Espreso, MONDO)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!