PRINCU VILIJAMU POPUSTILE KOČNICE UZ TEJLOR SVIFT: Doveo decu na koncert za rođendan, pa se najbolje proveo od svih!

Princ Vilijam je povodom svog 42. rođendana odveo dvoje starije dece na koncert Tejlor Svift.

Instagram printscreen/taylorswift

Poznato je da je princ Vilijam odavno veliki fan Tejlor Svift, a to je potvrdio još jednom dok je igrao kao da niko ne gleda na njenom koncertu u Londonu sinoć.

Na snimcima koji su nastali, može se videti zvezda večeri kako pravi selfi sa članovima britanske kraljevske porodice, koji deluju oduševljeno što su u njenom prisustvu, a tu je i njen dečko Travis Kelsi. Ovo je ujedno i prva njena objava na Instagramu kojom je Tejlor potvrdila vezu sa sportistom.

Na jednom od snimaka koji se pojavio na društvenim mrežama, može se videti Vilijam koji đuska kao da sutra ne postoji! Princu je očigledno bio preko potreban "izduvni ventil" nakon svega što prolazi sa bolešću supruge i oca, ali i zategnutim odnosom sa bratom Harijem.

Prijateljstvo između pop-princeze i budućeg kralja Engleske datira još od davnih dana, kada su 2013. zajedno izvodili pesmu "Livin' on a prayer" na sceni sa Džonom Bon Džovijem, tokom "Winter Whites Gale" u Kensingtonskoj Palati. "Istrajnost njihovog prijateljstva trebalo bi da se studira", napisao je neko komentar ispod slike.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Tejlor Svift  TikTok/dailymailau

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!