PRE ROKVIĆA LJUBILA NBA ZVEZDU! Bojana bila sa slavnim košarkašem, a o raskidu govorila samo jednom

Emotivni život Bojane Barović oduvek je intrigirao javnost, naročito kada je uplovila u vezu sa Nikolom Rokvićem.

Instagram / bojanabarovic

Manekenka Bojana Barović i pevač Nikola Rokvić važe za jedan od naskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni.

Javnost ih je dodatno zavolela kroz humanitarnu akciju koju su sproveli za pomoć deci oboleloj od karcinoma, a naročio se pričalo o Nikoli koji je tim povodom pešačio od Beograda do Egine. Ipak, kako se o Rokvićima načelno dosta toga zna, mnogi se interesuju za život lepe Bojane.

Bojana je proslavljena manekenka, ponosna majka i supruga, a malo ko zna da je pre romanse sa Nikolom Rokvićem bila u ljubavi sa poznatim košarkašem. Bivši dečko Bojane Barović je NBA košarkaš Pau Gasol s kojim je bila u vezi 2005. godine. Njihova ljubav trajala je dve godine, a o razlazu sa uspešnim sportistom je samo jednom govorila.

"Upoznali smo se, bili smo zajedno i to je to", kratko je poručila tada.

Anadolija/Adria Puig 

Pau je Bojanu primetio kada je igrao za Španiju na Evropskom prvenstvu u Beogradu i Novom Sadu, upoznali su se i ubrzo započeli vezu. Život sa slavnim košarkašem u Los Anđelesu iskoristila je tako što je započela i glumačku karijeru.

Prema piasnju pojedinih medija, Paul nije dugo mogao da preboli prelepu Srpkinju, čak ju je nekoliko puta zvao da se pomire. Kada je video da je u vezi sa srpskim folk pevačem, Španac je odustao i odlučio da krene svojim putem.

Dve godine nakon raskida nekadašnja manekenka postaje učesnica rijaliti programa "Survivor" na Filipinima, gde upoznaje Nikolu Rokvića sa kojim stupa u vezu, a kasnije i u bračnu zajednicu.

Košarkaš je sreću pronašao pored fatalne plavuše Ketrin Makdonel s kojom se 2019. godine oženio i imaju dvoje dece.

 BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Vesna Đogani pokazala izvajano telo u petoj deceniji  Instagram/ @djoganivesna

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ Blic/ K.B.)