10 NAJVEĆIH LJUBAVI PRINCA: Ljubio najbolje ribe u Holivudu, a onda odlepio za klinkom od 16 godina

Muzičar Princ imao je buran ljubavni život, a ove poznate lepotice utrkivale su se da budu sa njim.

Youtube/Prince/ Trailer Chan /Vogue Karmen/MayteGarciaFan/Printscreen

Život slavnog muzičara Princa, uvek je bio intrigantna tema, sa detaljima koji su zaokupljali pažnju javnosti. Hitmejker, čija je lična karta pesma "Purple rain" zaveo je mnoge poznate lepotice - od Karmen Elektre do Kim Besinžder.

Puno ime slavnog muzičara koji je i dan danas inspiracija mnogih je Princ Rodžers Nelson. Rođen 7. juna 1958. u Mineapolisu, Minesoti. U školi su ga ismevali zbog visine od 1,57m, ali, to ga nije sprečilo da od ranih godina pokaže interesovanje za devojčice.

FilmStills.net / Film Stills / Profimedia 

Kruži legenda da ga je otac izbacio iz kuće sa samo 12, jer ga je zatekao u krevetu sa devojčicom. "Sedeo sam i plakao u telefonskoj govornici dva sata", izjavio je jednom prilikom za The Rolling Stone, "To je poslednji put da sam plakao". Zatim se preselio u podrum svog prijatelja, gde je, kako Daily Mail navodi, nastavio sa svojim hedonističkim životom kao veoma mlad, te dovodio mnogobrojne devojke.

Donosimo vam listu 10 najvećih ljubavi Princa:

Šejla E.

Američka pevačica i bubnjarka, poznatija pod scenskim imenom Šejla E. bila je u vezi sa Princom osamdesetih godina. Bilo je nagoveštaja da je par podigao vezu na viši nivo, te da su bili i vereni.

Apolonija Kotero

Princ je bio u vezi sa zanosnom koleginicom iz filma "Purple rain" od 1983. do 1984. U nekim scenama, imalu su veoma strastvene scene s**sa.

Kim Besindžer

Tokom 1989. bio je često uslikan u društvu Kim Besindžer, koja je kasnije bila u braku sa glumcem Alekom Boldvinom. Nakon velike popularnosti ulogama u "Betmenu" i "Devet i po nedelja", Kim se povukla u svoja četiri zida te govorila o strahu od otvorenog prostora i agorafobiji.

Kim je kasnije opisala njihovu vezu kao "posebnim trenutkom u životu".

Karmen Elektra

Riđokosa glumica i zvezda "Čuvara plaže" nije krila koliko je Princova muzika uticala na nju. Par je bio u kratkoj vezi početkom devedesetih, a on joj je pomogao prilikom stvaranja njenog albuma "Karmen Elektra" kao kompozitor i producent.

Nona Gej

Glumica i pevačica bila je na kratko u ljubavi sa muzičarem, pre njegovog prvog braka. Nona je ćerka čuvenog Marvina Geja, a kada je zavolela Princa imala je samo 18.

A onda, na scenu stupa Majte Garsija 

Možda i njegova najveća ljubav, Majte je Princa upoznala još kao tinejdžerka, kada su je roditelji doveli na jedan od kastinga za njegovu turneju. "Evo moje buduće supruge", rekao je Princ kada je prvi put ugledao Majte ispred koncertne hale 1989. Imala je samo 16 i bavila se plesom, a ambiciozni roditelji su je gurali ka uspehu. Nakon što su odlučili da Princ mora da je vidi kako pleše, snimili su je na traci i poslali mu. Princ je bio oduševljen, a uprkos razlici od 15 godina između njih (on je tada imao 31) prijateljstvo među njima se brzo rodilo, a zatim i ljubav.

"Kad smo se upoznali, bila sam devica i nikada pre toga nisam bila u vezi", otkrila je ona.

Princ ju je zaprosio 1995. i dobili su sina Amira, koji je živeo samo nedelju dana, nakon čega je tragično preminuo usled urođenih genetskih defekata. Razvod je usledio 2000. a 15 godina kasnije Majte je njihov odnos opisala u intervjuu kao "neverovatan i nadrealan".

Ananda Luis

Ananda je kratko bila u vezi sa muzičarem 2001.godine. Ona je poznato TV lice u Americi, a dugo je imala svoj šou na MTV-ju.

Manuela Testolini 

Ova lepotica upoznala je Princa preko njegove humanitarne organizacije, a brak su sklopili 2001. da bi se razveli pet godina kasnije. Kako je LA Weekly opisao, oni su jedno drugom rekli "da" na "ceremoniji tajnog venčanja Jehovinih svedoka", sekti za koju se sumnjalo da Princ pripada.

Misti Koplend

Misti je bila deo Princove turneje 2009. kao plesačica, a pričalo se da su bili par nekoliko godina kasnije, 2011.

Bria Valente

Bria je počela kao prateća pevačica za Princa, i ovo je jedna od njegovih poslednjih romantičnih veza za koju se znalo u javnosti.

Princ je preminuo 2016. u 57. godini, kada je muzički svet ostao bez jednog od najvećih. Iza sebe je ostavio mnoštvo vanvremenskih hitova poput "When the doves cry", "The most beautiful girl in the world", "Purple rain", "Queen" i mnogih drugih.

Prisetimo se jednog od njegovih najvećih hitova posvećenih tadašnjoj supruzi Majte: 

Bonus video:

This browser does not support the video element.

GDE JE TO DUŠKO TOŠIĆ? Poznati estradni novinar OTKRIO zašto se fudbaler NE OGLAŠAVA povodom NOVE DEVOJKE? (KURIR TELEVIZIJA)  Kurir televizija

Izvor: Mondo M. C.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!