Od kako je Abel Makonen Tesfej, poznatiji kao The Weeknd, postavio fotografiju na svoj Instagram na kojoj se vidi ne samo njegova figura, već i srpska pavlaka, flašica vode karakteristična za Balkan, kao i čačkalice koje se gotovo mogu naći u svakom domu na ovim prostorima, ljudi ne prestaju da bruje o tome da je čuveni kanadski pevač zapravo posetio našu zemlju.

"Je l' on u Srbiji", "Brate, kakva je pavlaka", bila su samo neka pitanja koja su mu postavljali domaći pratioci.

Pojedini mediji su čak preneli i da tekstopisac i muzički producent došao u Beograd kako bi snimio duet sa nekim našim umetnicima. No, kako će se ispostaviti, ništa od toga nije istina.

Nije trebalo mnogo guglanja da otkrijemo ko je "krivac" za spornu fotografiju koju je The Weeknd objavio.

Reč je o neverovatnom umetniku koji stoji iza figurice, Nenadu Gajiću koji je u jednom trenutku i podelio stori na kom je bio tagovan. 

Stori Nenada Gajića.
instagram/nenad.gajic.art 

"Pa mogao si malo bolju fotku Nenade", piše na Instagram objavi, kojom je na neki način potvrđeno ono o čemu se šuška na mrežama. 

No, ko je zapravo Nenad Gajić? 

Nenad Gajić iz Pančeva diplomirao je na Fakultetu primenjenih umetnosti u Beogradu, na odseku za grafički dizajn, 2006. Svoj razvojni put stvaralaštva započinje različitim interesovanjima i realizacijama projekata, baveći se pretežno primenjenom umetnošću, ilustracijama, izradom specijalnih efekata, filmskih maski, stop motion animacijom za mnogobrojne domaće i inostrane filmske i serijske TV produkcije i pozorišta.

Njegove radove, maske i lutke mogli ste videti u filmovima poput "Zona mrtvih", "Sveti Georgije ubiva aždahu", "Montevideo, bog te video" i mnogim drugim ostvarenjima.

Poznat je po hiperrealističnim radovima, a svojevremeno je njegova izložba fotografija "Skulpture koje dišu" izazvala ogromno interesovanje ljudi.

Njegovi radovi obišli su svet, i kako se čini, sada je na njemu da napravi i skulpturu pevača The Weeknda.

A još radova ovog neverovatnog umetnika pogledajte u nastavku:

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Reper zabrinuo fanove Instagram

Izvor: Mondo J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!