ŠEIK JOJ POKLONIO KARTICU S MILIJARDAMA! Hapsili je zbog skandala, bivši šamarao na plaži, a evo kako je završila

Lindzi Lohan je bila holivudska slatkica sve dok u javnost nije procurila njena prva slika iz policije…

Instagram/lindsaylohan

Od kako je zakoračila na javnu scenu, Lindzi Lohan je privlačila pažnju javnosti. Bila je omiljena dečija glumica, u tinejdž filmovima je uvek sve, naravno tek na kraju, bilo po njenom, a u privatnom životu su, kako su godine odmicale, počeli da se nižu skandali.

Lindzi je nekoliko puta privođena zbog vožnje u alkoholisanom stanju, imala je ekscese i sa narkoticima, a onda je nestala iz javnosti.

U periodu kada nismo imali prilike da je vidimo, do javnosti su dopirale glasine o njenom ljubavnom životu, a zbog jednog šeika koji je odlepio za njom, i o njenom imovinskom stanju. Reč je o saudijskom princu Mohamedu bin Salanu zbog kojeg je prešla na islam.

Instagram/lindsaylohan 

Pričalo se da su u emotivnoj vezi, a Lindzin otac je za amerike medije izjavio da je njihova veza platonska. Ipak, nikome nije promaklo da šeik po Lindzi dolazi privatnim avionom i obasipa je skupim poklonima. Jedan od njih je bio kreditna kartica upakovana u ukrasni papir, a na njoj - 4 milijarde dolara kako bi mogla da prati šeika po svetu.

Lohanova je kasnije sve demantovala, a godinama kasnije upoznala je ruskog milijardera koji ju je brže-bolje verio, ali i tukao!

Na Internetu se i dalje može videti video njihovog sukoba na plaži, koji je zgrozio svet.

Lindzi Lohan i verenik  YouTube/David Romero

Posle njega je upoznala Badera Šamasa, s kojim je u vezi od 2020. godinea. Američki mediji prenose da se par upoznao u Dubaiju, gde je Lindzi neko vreme živela. Tamo su se i venčali u tajnosti, a Lohanova je pre dve godine otkrila i da je postala mama.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!