IMAM BORE I SEDE, NE BOTOKSIRAM SE, NITI FOTOŠOPIRAM! Marija Egelja raspametila fotkama u četvrtoj deceniji

Marija Egelja oduševila je sve kada je objavila snimak bez trunke šminke i pokazala pravu prirodnu lepotu.

Instagram/screenshot/marija.egelja

Atraktivna voditeljka vremenske prognoze Marija Egelja (34), koja se uprkos slavi ponaša kao sav "normalan svet", pa je tako jednom prilikom uhvaćena kako se vozi gradskim prevozom, smatra se jednom od najlepših u svojoj branši. Takođe, Marija je jedna od retkih koja nije podlegla trendu estetskih intervencija, te neguje prirodan izgled.

Kako je jednom prilikom istakla veoma je ponosna na svoje bore i godine, a sada je na Instagramu objavila snimak na kom je pokazala lice bez trunke šimnke i sve oduševila.

Snimajući video o tome kako brine o svom licu i koje preparate koristi, Egelja je oduševila javnost kada je pokazala kako njena koža izgleda u četrtoj deceniji. Jednom prilikom je govorila i o estetskim zahvatima - "Da, imam bore smejalice, da, imam po koju sedu, ne farbam se, ne botoksiram se, ne fotošopiram, bore pokazuju da se smejem i plačem, a sede da sam zakoračila u klub 30+. Prirodno je najlepše, hvala ti mama", poručila je Marija Egelja na društvenoj mreži Instagram.

Marija je već dve godine u srećnom braku s nekadašnjim fudbalerom, sadašnjim biznismenom Aleksandrom Dabićem sa kojim je dobila sina, a pre njega bila je sa 16 godina starijim fudbalskim trenerom Ljubišom Rankovićem, za kog je bila i verena.

Dugogodišnja ljubav završila se raskidom veridbe, a voditeljka je neko vreme uspevala da od medija sakrije i krah veze, ali i činjenicu da ima novog izabranika.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Marija Egelja   Instagram/marija.egelja

(MONDO/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!