KAKVO ZMIJSKO TELO IMA CECINA PRIJA: Majka Nemanje Gudelja grmi u bikiniju, fotke s jahte raspametile

Do javnosti je dospela fotka Olivere Gudelj u bikiniju koja je sve "bacila na kolena".

Zorana Jevtic/Kurir

Dugo se nagađalo o odnosu Anastasije Ražnatović sa porodicom supruga Nemanje Gudelja, a sve je posebno intrigirao odnos sa njegovom majkom Oliverom. Iako se šuškalo da su odnosi između porodica Gudelj i Ražnatović zategnuti, nakon venčanja Anastasije i Nemanje svima je jasno bilo da je sve u najboljem redu. 

Olivera je čak i jednim detaljem s venčanja privukla veliku pažnju javnosti, a o njenom privatnom životu se ne znam puno toga. Gotovo da nema fotografije koju je objavila, a da nije sa svojim naslednicima Vanjom, Nemanjom i Dragišom, kojima je posvetila ceo život kako bi ih izvela na pravi put na kome se sada nalaze.

Osim objava sa porodičnih okupljanja, mogli smo i da je vidimo na letovanju sa suprugom Nebojšom sa kojim sada provodi najviše vremena, s obzirom na to da su deca krenula svojim putevima. Na Instagramu postoji samo jedna fotografija na kojoj je u kupaćem kostimu, ali je sasvim dovoljna da pokaže da joj tri porođaja i godine ništa ne mogu.

Olivera je pozirala s naslednicima na jahti, a maslinasti bikini je otkrio njeno savršeno telo, na kom joj mogu svi pozavideti.

Nakon brojnih spekulacija o odnosu Anastasije sa svekrvom, na društvenim mrežama isplivala i fotografija na kojoj su njih dve zagrljene, nasmejane i veoma srećne.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Anastasija Ražnatović podelila snimak sa svadbe  Instagram

(MONDO/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!