MAZIO KONJA, PA RADIO TRBUŠNJAKE! Isplivao toples snimak Draška Stanivukovića, pljušte komentari!

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković pokazao šta radi nedeljom ujutru

X/screenshot/@Stanivukovic_D

Gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivuković, objavio je na društvenim mrežama snimak koji je napravio pometnju i izmamio gomilu komentara.

Stanivuković je pokazao kako započinje "nedeljna jutra" i otkrio da vodi računa o svom fizičkom izgledu. Obučen samo u pantalone, Draško je pokazao konja kojeg jaše, a potom i kako izgleda njegov trening. Snimak je brzo šerovan, a u komentarima se mogu naći gifovi kauboja, ali i brojna pitanja:

"Kako trening u cipelama? Gde su patike?".

Pogledajte snimak:

Draška Stanivukovića je nedavno MONDU komentarisala i voditeljka Jovana Jeremić i tom prilikom izjavila da je “hteo popularnost preko njenog imena”.

“Ne znam ništa o čoveku. Ma Draško je hteo meni da se zakači za ime! Zato što je njemu bilo intrigantno, prijalo mu je da pišu novine da on ima neke sprege sa mnom. Jer ja važim za fatalnu ženu , a on je tad bio nepoznat političar, koji je trebalo da ispliva u javnosti kao neki ‘plejboj’. Ali, žao mi je… Ja ne volim takve, ja volim lojalne koji vole jednu ženu za ceo život, a ovakva vrsta ‘plejbojeva’ - ne”, objasnila je, pa nastavila:

“Draško je simpatičan, al’ on je jedan dečkić za mene. Ja volim ozbiljne, moćne, jake i stabilne muškarce. A Draško, mora još da raste da bi porastao”, ispalila je Jovana.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Vendi i Draško Stanivuković  Kurir

 (Informer,MONDO, D.P)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!