LEOVA DEVOJKA SE LJUBI S DRUGIM: Skinula 'kletvu 25 godina' pa umesto opuštenog stomaka glumca pipka pločice

Devojka Leonarda Dikaprija uslikana je u vreloj sceni sa manekenom koji ostavlja bez daha izgledom.

Instagram/fashionbyluh_/printscreen

Lepa manekenkaVitorija Ćereti nedavno je postala glavna tema javnosti nakon što su na mreže procurile njene provokativne fotografije i snimci sa Teom Džejmsom, zvezdom planetarno popularnih serija "White Lotus" i "Gentlemen"

Oni su uslikani dok su bili u vatrenom zanosu na plaži, razmenjujući nežnosti i poljupce, a isprva se činilo da lepa Vitorija ima problem da skine ruke sa izvajanog tela glumca.

No, ukoliko ste mislili da je manekenka uhvaćena u aferi, varate se. Zapravo su Vitorija i Teo glavne zvezde nove D&G kampanje, a vrući kadrovi nastali su na snimanju reklame. 

Teo je u braku sa irskom glumicom Rut Kerni od 2018.dok je manekenka u vezi sa Leonardom Dikapriom

No, i pored svega toga, ljude su ipak pisali negativne komentare na račun manekenkinog 23 godine starijeg dečka. 

"Mnogo joj bolje stoji Teo", "Ovakav frajer njoj treba, a ne onaj mali opušteni", "Zasitila se oklembešenog stomaka Dikaprija pa prešla na pločice", "Koliko su dobar par", "Lakše malo, ne morate toliko uverljivi da budete, još ću pomisliti da ste jedno za drugo", "Šta će ovoj Vitoriji Dikaprio... nije da joj trebaju pare, ona barem dobro zarađuje za razliku od njegovih drugih devojaka... što ne nađe nekog ovakvog macana"... samo je delić komentara. 

Prednjačile su i kritike na račun izgleda Dikaprija koji se poslednjih godina dobrano opustio. Doduše, takve su mu bile i pojedine uloge, ali i nakon završetka snimanja staru formu nije vraćao, što ga nije sprečilo da muva najbolje "ribe" i da zahteva da budu mlađe od 25

Profimedia 

Doduše, upravo je Vitorija Ćereti ta koja je, barem se tako čini za sada, uspela da prekine "kletvu od 25 godina", s obzirom da je još u junu proslavila "prokleti" rođendan. 

Par je u više navrata viđen zajedno, a izvori bliski Dikapriju tvrde da je glumac lud za manekenkom.

"Leo je lud za Vitorijom i smatra da je svaki njen aspekt intrigantan. Sviđa mu se kuda ovo ide i on se sada samo sa njom viđa. Ona je veoma inteligentna i ima sve kvalitete koje on traži od partnerke", rekao je insajder.

"Imaju toliko tema za razgovor. Bila je zaštitnik životne sredine i pre nego što je upoznala Lea, tako da nije kao da ga je upoznala i onda joj je odjednom stalo do planete".

"Vitorija je uspešna i više nego finansijski nezavisna. Ona je zapanjujuća i on je smatra neverovatnom. Ali za sada, oni nameravaju da svoje romansu zadrže privatnom."

Bonus video:

This browser does not support the video element.

PROZIVAJU ŽENU NOVOG DŽEJMSA BONDA  TikTok/pastabianxo

Izvor: Mondo J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!