"PLAŠI SE IGLE, A PROMENILA LIČNI OPIS" Stare fotke Marijane Mateus zapalile mreže, neprepoznatljiva

Marijana Mateus važi za jednu od najzgodnijih žena na domaćoj javnoj sceni, a ovako je izgledala pre.

Instagram / marijanamateus

Bivša supruga nekadašnjeg trenera crno-belih Lotara Mateusa, modna kreatorka Marijana Mateus ponosno nosi "titulu" žene sa najboljim nogama na estradi, a u šestoj deceniji može se pohvaliti linjom na kojoj bi joj i mnogo mlađe pozavidele.

Na javnoj sceni je prisutna već dugo, te smo svedoci njenih brojnih promena. Kada je reč o njenom fizičkom izgledu, mnogi su pričali da je "preterala sa botoksom", kao i da je "radila na sebi", dok Marijana ističe da ništa nije ubrizgavala - jednostavno, jer se plaši igle.

"Nisam protivnik estetskih operacija, ali imam izuzetno nizak prag tolerancije na bol. Bojim se igle i zato sam pobornik lasera i svih bezbolnih metoda u estetici. Ali, kao što sam rekla, lepota je u našoj duši, i to se odražava na izgled", iznela je jednom prilikom svoj stav.

Ipak, mnogi tvrde da Marijana vidno drugačije izgleda danas nego lani. Pričalo se da je radila zube, nos, ali i jagodice. Ovim povodom se do sada nije oglasila.

Pogledajte Marijanu nekad:

A ovako sada izgleda:

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Marijana Mateus stigla na Cecin rođendan  Kurir

(MONDO/ K.B.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!