OD 800 SLAVNIH GOSTIJU, SAMO JE KIM UVREDILA MLADU: Pa i onaj što ima tri razreda osnovne zna da je ovo no-no!

Kim Kardašijan bila je jedna od gošći na "svadbi veka" i uspela je da prekrši osnovno pravilo - nikad nemoj doći u istoj haljini kao mlada.

Profimedia

Kim Kardašijan je još jednom dokazala da sve mora da se vrti oko nje, čak i kada je nečiji specijalan dan, poput venčanja Ananta Ambanija u Indiji.

Najbogatiji čovek Indije "težak" 122 milijarde dolara, mesecima unazad je organizovao zabave pre "venčanja veka" na koje su pozvane brojne slavne ličnosti. 

Naravno, Kardašijanke su se našle na listi zvanica, ali je Kim uspela jednim potezom da sve zabrlja i navuče gnev javnosti. 

Instagrfam/kimkardashian 

Da bi se istakla među mnogobrojnim slavnim zvanicama, Kim je obukla crvenu lehengu, haljinu koja nosi boju rezervisanu samo za indijske neveste.

Crvena boja haljine u hinduizmu obeležava čistoću, plodnost i bogatstvo i isključivo je vezana za samu mladu. 

Dakle, to je isto kao kada bi neko kod nas došao na venčanje u belom. Kim je najobičnijom Gugl pretragom mogla da vidi da je to što je uradila veliko no-no, ali je njoj daleko bilo bitnije da bude "riba" nego da nekoga ne uvredi. 

kimkardashian/Instagram 

Setimo se samo da je svojevremeno svoj brend KKW Beauty htela da nazove KIMono, zbog čega je reagovala i japanska vlada i skrenula joj pažnju da ne može da kloristi nešto što je deo njihove tradicije kao svoj brend. 

Očekivano, javnost je bila više nego uznemirena time što je Kim ponovo pokazala elementarno neznanje - što se kaže, i onaj koji ima jedan razred osnovne zna da je osnovna stvar ispoštovati nečiju kulturu i običaje.

Inače, Kloi je takođe bila prisutna na venčanju, ali je ona tom prilikom obukla haljinu boje slonovače sa zlatnim detaljima. 

Bonus video:

This browser does not support the video element.

kim kardašijan  Instagram/kimkardashian

Izvor: Mondo J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!