KO JE DEVOJKA ZBOG KOJE JE BRED PIT POČEO DA PERE ZUBE: Pre 26 godine mlađe se po dve nedelje nije tuširao

Bred Pit potpuno je promenio higijenske navike zbog Ines.

Profimedia/Back Grid

Od kako je uplovio u odnos sa Ines de Ramon, 60-godišnji Bred Pit kao da živi novu mladost. Iako mu se sa jedne strane raspada odnos sa decom koju je dobio sa Anđelinom, čini se da veza sa 26 godina mlađom ide u dobrom pravcu, te da čak planiraju i da se ostvare u ulozi roditelja. 

U isti mah, izvori bliski paru tvrde da se glumac potpuno promenio, te da je čak korigovao i loše navike. 

- Stvarno se promenio zbog Ines - rekao je izvor o oskarovcu za InTouch.

Diggzy / Jesal / Splash / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

- Bred Pit je pre bio prilično nemaran kad su tuširanje i pranje kose u pitanju, želeo je da koristi samo sapun i vodu kad se tuširao i odbijao je da upotrebljava dezodorans ili kolonjsku vodu. Često bi izdržao i po nekoliko dana bez kupanja, što je zapanjujuće s obzirom na to da je poznat kao "veliki seks simbol". Doduše, s Ines de Ramon je sasvim druga priča u pitanju - objasnio je izvor, prenosi Daily Mail.

Navodno, glumac sve više pazi na svoju garderobu, prepušta Ines da mu odabere kolonjsku vodu, a počeo je i da redovno čisti zube koncem, navodi izvor.

BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA 

- Sada vole zajedno da izlaze i uživaju u salonima lepote, idu na tretmane poput masaža i tretmana lica. Voli i hidratantne kreme i kreme za kožu - otkriva izvor.

Inače, nedavno se oglasio Bredov bivši cimer u Los Anđelesu 1987. godine i zvezda serije "Beverly Hills 90210", Džejson Prisli, i priznao za medije da se Pit ponekad ne bi danima tuširao. Tokom pojavljivanja u emisiji "LIVE with Kelly and Mark", Džejson se prisetio igre koju je igrao sa svojim cimerima kako bi video ko može da izdrži najduže bez tuširanja.

Pročitajte još: GNUSNA NAVIKA BREDA PITA: Bivši cimer razvezao jezik, ima problem sa higijenom - "Čoveče, kako odvratno"

- Bred je pobeđivao, uvek. Mislim da više ne radi to, ali tada je mogao dugo da izdrži bez tuširanja - prisetio se glumac. Ali, sada se, po svemu sudeći, situacija promenila i to zbog Ines de Ramon, a još njenih fotografija pogledajte u nastavku.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

"NIJE BIKOVIĆ BRED PIT, HBO NIJE HTEO DA RIZIKUJE" Miroslav Lekić o optužbama Ukrajine: Politika se meša u umetnost, pa je uništi  Kurir televizija

Izvor: Mondo J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!