Bred Pit i dalje je u centru pažnje američkih medija - nedavno je objavljeno da se slavnog glumca odrekla i ćerka Šajlo, zbog čega je zvezda filmova "Sedam" i "Borilački klub" očajna.

Loš odnos sa bivšom suprugom, sada i decom, nisu sprečili Breda da razmišlja o stvaranju porodice s novom devojkom, zgodnom Ines de Ramon.

Bred Pit
Profimedia/Back Grid 

Ines i Bred su u vezi od 2022. godine, nedavno su počeli da žive zajedno, a ako je verovati neimenovanim izvorima bliskim glumcu, podići će vezu na viši nivo.

Profimedia/Back Grid Bred Pit

 "Za Breda je poražavajuće što nema odnos sa svojom decom, ali je Ines bila izvor utehe za njega i to ih je dodatno zbližilo. Nije isključeno da će imati još dece. Ona je mlada, i Bred je rekao da je 100 odsto spreman da imaju decu, ako ona to želi. Sviđa mu se ideja da izgradi svoj život sa Ines i sve su opcije otvorene. Bred je rekao da bi Ines bila divna majka. Ona je strpljiva, opuštena i ima odličan smisao za humor. Njihov odnos je stabilan i bez drame, a on je rešen da ova priča bude na duge staze", objasnio je blizak prijatelj zgodnog glumca.

Profimedia, Profimedia/ARIS Bred Pit i Leo di Kaprio

Pitov buran odnos sa decom i njegov neprijatan razvod od Anđeline ponovo su stavljeni u fokus nakon što je otkriveno da je njegova najstarija biološka ćerka Šajlo na svoj 18. rođendan podnela zahtev da se odrekne očevog prezimena.

Izvor blizak glumcu rekao je da to što ga je ćerka obrisala iz života samo još jedan dokaz da je, nažalost, "izgubio svoju decu".

Profimedia Bred Pit

(Blic, MONDO)