FOLKER PRIMA ČAK TRI PENZIJE: Mile Kitić otkrio mesečna primanja, stižu iz tri države

Mile Kitić otkrio je da prima čak tri penzije, koje stižu iz tri države.

Pink tv screenshot

Mile Kitić je i dalje aktivan na sceni iako ima 72 godine, a takođe je i među najpopularnijim pevačima u regionu i dijaspori. S istom energijom održava koncerte, u zavidnoj je kondiciji, a kako je otkrio prima čak tri penzije kako njegova koleginica Lepa Lukić.

On je jednom prilikom otkrio kolika su mu penziona primanja.

"Ja sam već u penziji, sedam godina. Imam veliku penziju. Bosansku 62 evra, pošto sam živeo u Sarajevu, uplaćivao sam penziono i socijalno. Imam i ovde 70 evra, može da se skupi za ručak. Šalim se malo, uplaćivao sam minimalce samo da bih imao zdravstveno osiguranje. Imam nešto malo i nemačke penzije, ali, ako se do sad nisam organizovao da mirno provedem ostatak...", rekao je Mile i dodao:

"Pedeset godina pevam, poderao sam se pevajući, ako nisam uspeo nešto da sačuvam onda, ništa nisam uradio. Nisam neke milione zaradio, ali imam dovoljno da živim bezbrižno do kraja života. Čak i Elena… Niti joj trebaju kola, niti stan, ima sve", ispričao je svojevremeno Mile Kitić za domaće medije.

Mile tad nije pomenuo kolika je cifra koja mu stiže iz Nemačke, ali kako je ranije preneto u pitanju je navodno suma od 1.600 evra.

Mile Kitić je navodno, porez u Nemačkoj počeo da plaća 1994. godine jer je jedino tako mogao da dobije radnu vizu za celu Evropu, ne računajući da će jednog dana imati i dodatnu korist od toga. Plaćao je namete paušalno, što je na godišnjem nivou u Nemačkoj oko deset hiljada evra.

Živi u vili od 550.000 evra

Pevač ima nekoliko nekretnina - u Dominikani ima stan, a u Beogradu živi u vili vrednoj više od pola miliona evra. Mile i njegova žena Marta Savić mir su pronašli u luksuznoj kući na Lekinom brdu, koja, kako su pisali mediji, košta 550.000 evra i ima bazen usred dnevnog boravka. Mile i Marta poseduju i impozantnu kolekciju umetnina.

Spoljašnost kuće je bele boje, vila je opasana visokim zidinama sa crnom ogromnom kapijom, a roletne na prozorima spuštene, kako se sa ulice ne bi videla unutrašnjost nekretnine. 

U kući posebnu pažnju privlači kamin, koji njihovom domu daje posebnu toplinu i osećaj ušuškanosti i porodičnog prostora. Vila takođe poseduje i bazen koji se nalazi u centru, bilijar salu, ogroman garderober, a spekuliše se i da je par izdvojio preko pola miliona evra za opremanje ovog zdanja. Takođe, tu je i prostranu bela kuhinja, a Mile je jednom prilikom priznao da "put do uspeha nije bio lak".

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

MILE KITIĆ OTKRIO TAJNU NJEGOVE ĆERKE IZ KUPATILA! Pevač potom rekao šta misli o Eleninom novom dečku: Ne znam koliko će trajati  Kurir televizija

(Novosti/MONDO/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!