Izašla na binu u kožnim tangama: Snimci polugole Karleuše usijali mreže - "Nikad bolje nije izgledala"

Jelena Karleuša je za jedno veče održala dva nastupa - na prvom "kaubojka", na drugom...

: Instagram/karleusastar/printscreen

Pevačica Jelena Karleuša objavila je na Instagramu da je za jedan dan imala dva nastupa. S prvog na drugi je letela kao kaubojka, sve zahvaljujući Milici Pavlović, da bi nakon malo peripetija, već za par sati stajala na bini u jednom klubu u Budvi.

Jelena je tom prilikom rešila da počasti sve posetioce kluba pogledom na njenu vitku figuru, ali i golu zadnjicu. Na njenom Instagram storiju osvanulo je nekoliko snimaka s nastupa na kojima je vidimo u kožnom, tanga bodiju i mrežastim čarapama ispod kojih, ako je verovati  komentarima, "nije ni bilo mesta za donji veš".

Jelena je poslednjih meseci "zatrpana" komentarima da nikada bolje nije izgledala, a kako je izgledao njen nastup u tangama, pogledajte ovde:

This browser does not support the video element.

JK  Instagram/omniabudva

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

JK PONOVO ISPROZIVALA REPERE: Ne pevaju lajv, to što oni rade ja sam radila pre 11 godina! EVO ŠTA JE PORUČILA GAZDA PAJI  Kurir teleivizija

 (MONDO, D.P)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!