Pala s četiri metra, pokazala modrice i otoke na licu: Zvezda Granda se hitno oglasila, podelila video

Pevačica Stefani Pavlović pala je s četiri metra nakon čega se oglasila iz kreveta i pokazala povrede.

Instagram/stefani_pavlovic_official/screenshot

Stefani Pavlović doživela je pad sa visine od četiri metra, ali na sreću, nije pretrpela nikakve prelome. Pevačica koju smo gledali u "Zvezdama Granda" bila je i učesnica rijaliti šou programa "Elita", a nakon nezgode se oglasila snimkom iz kreveta na kom se vidi da joj je oko otečeno, modro i zatvoreno.

Pevačica je za domaće medije poručila: "Pala sam s četiri metra visine i hvala Bogu nemam nijedan prelom. Hvala ti Gospode što me uvek sačuvaš. Dobro sam prošla kako je moglo da bude", rekla je ona za "svetskiradio".

Stefani, koja je započela svoju muzičku karijeru kao mlada devojka, prošla je kroz nekoliko pauza zbog ličnih razloga, ali svaki put se vraćala sve jača i spremnija za nove projekte. Nakon perioda pauze, tokom kojeg je radilla na svom fizičkom izgledu, pevačica je izgubila više od 20 kilograma i kao takva rešila da se vrati na muzičku scenu sa stilom.

Instagram/stefani_pavlovic_official/screenshot 

Tada je objavila pesmu "Nezamislivo", a ba snimanju spota, Stefani je dočekalo posebno iznenađenje. Njen verenik joj je poklonio narukvicu vrednu 13.000 evra. Već je poznato da je njen verenik uredno obraduje skupocenim poklonima, kao što je to bio slučaj takođe na jednom snimanju spota kada je dobila ogrlicu vrednu više od 70.000 evra.

Pročitajte još: PEVAČICA DOŽIVELA JEZIVI UDES, AUTO TOTALNO UNIŠTEN: "Krenula sam na sahranu, mogla sam da budem sahranjena!"

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

"SVAĐALI SMO SE, TUKLA SAM I JA NJEGA I ON MENE!" Pevačica o odnosu sa suprugom: Ranije ga nije bilo kući, sada ga TERAM MOTKOM  Kurir televizija

(MONDO/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!