Srpska košarkašica s telom od milion dolara: Višnja (23) pre par meseci postala mama, a kida kako izgleda

Ona će danas navijati za srpske košarkašice na Olimpijskim igrama!

Twitter/cherry._77/printscreen

Srpske košarkašice danas izlaze na teren na Olimpijskim igrama, gde će se boriti za plasman u četvrtfinale, a među njima neće biti Višnje Stefanović, koja važi za jednu od najatraktivnijih srpskih sportistkinja.

Razlog je najlepši mogući, Višnja je u januaru ove godine postala mama devojčice Kasie, a na društvenim mrežama su pratioci mogli da vide da je za kratko vreme vratila svoju vitku liniju. Iako neće biti na parketu, sigurno će pružati podršku saigračicama u pohodu na olimpijsku medalju.

Višnja igra na pozicijama krilnog centra i centra sa visinom od 190 centimetara, a pogledajte kako izgleda momak koji je osvojio njeno srce:

 Višnja je na Instagramu objavila i par slika sa odmora, na kojima je vidimo kako uživa sa porodicom, ali i kako izgleda u kupaćem:

 BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

NEVIĐEN SKANDAL NA OLIMPIJADI ISPOD AJFELOVE KULE! Novinar Kurira: To što se DANAS desilo je NEUPOREDIVO GORE od otvaranja OI  Kurir teleivizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!