Na dan svadbe shvatila da je pogrešila? Srpski olimpijac uživa u novoj ljubavi, a bivša ga javno ponizila

Velimir Stjepanović, srpski olimpijac na igrama u Parizu, iza sebe ima brak koji je trajao samo 9 meseci

MN Press

Plivač i srpski reprezentativac Velimir Stjepanović, završio je učešće na Olimpijskim igrama u Parizu nakon što se nije kvalifikovao u finale na 100 metara slobodnim stilom.

Olimpijac kojeg je 2010. godine Olimpijski komitet Srbije proglasio za najuspešnijeg mladog sportistu i koji se 2012. plasirao u finale na Evropskom prvenstvu u disciplini 200 metara delfin, gde je zauzeo peto mesto, na Instagramu je objavio sliku iz Pariza na kojoj je pokazao da ga prati i njegova izabranica Zorana Lopandić.

Pre nje, Velimir je bio u braku sa Džesikom, s kojom je bio 6 godina i od koje se razveo samo 9 meseci nakon venčanja, 2018. godine.

PROČITAJTE JOŠ: Srpski plivači nisu uspeli na Olimpijskim igrama: Ništa od finala za Velju i Andreja

Džesika se posle ljubavnog brodoloma oglasila na društvenim mrežama.

"Ovo je bila jedna od najgorih godina u mom životu. Ocu mi je postavljena dijagnoza retkog neurodegenerativnog oboljenja, došla sam pred oltar samo da bih shvatila da nije trebalo to da uradim, i izašla sam iz veze duge šest godina. Ali sedim u iznajmljenom stanu u Njujorku i ipak sam OK. Nekad se zbog toga osećam krivom. Prvi put mogu da ispričam svoju priču a da se ne 'raspadnem' kompletno. Glas mi se trese, ali reči teku. Možda konačno počinje moje izlečenje. Zašto je to uvek tako čudan osećaj," napisala je ona.

Velimir je tada, u jednom intervjuu, istakao da zbog kraha braka nije mogao da trenira.

MN Press 

"Jeste bilo teško, ali evo kako ja na to gledam, prošlo je, nisam mogao da stojim i čekam da se nešto desi. Jednostavno nije moglo da funkcioniše i kraj priče. Jeste bilo teško u tom trenutku, ali uz pomoć roditelja, ljudi oko mene, drugara i drugarice nekako sam to rešio", rekao je Velimir Stjepanović za "Ženu" i otkrio kako je razvod uticao na njegovo bavljenje sportom:

"Bilo mi je teško u početku da uopšte plivam i uđem u vodu, a onda je vremenom plivanje počelo da mi pruža mir - isplivam i izbacim na terenu sve negativno, tako je to izgledao. Nekako sam pronašao volju, a plivanje jeste ono što ja volim i tako sam i ušao u ovu priču. Sport je generalno jako dobar način da se izbaci nervoza, stres, trema i da se živi zdrav život", rekao je tada plivač.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

NOVAK I JELENA ĐOKOVIĆ OBORILI INTERNET! Pojavili se na svečanosti u Parizu i ZAPALILI javnost! Svi pričaju o srpskom paru!  Reuters

(Kurir, MONDO, D.P)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!