"Upoznali smo se u Turskoj" Pevačica raskrinkala Duška Tošiča, posle Severine progovorila i ona

Pevačica Jasna Šćepanović govorila je o poznanstvu sa Duškom Tošićem.

Instagram/Jasna_scepanovic/Kurir/Damir Dervišagić

Pevačica Jasna Šćepanović nedavno je gostovala u jednoj emisiji u kojoj je govorila o svom privatnom životu, ali i karijeri.

Otkrila je nešto više o razvodu kroz koji je prošla, pričala zašto više ne veruje muškarcima, a potom se dotakla i poznastva sa Duškom Tošićem. Jasna je potvrdila da se poznaju, kao i da o bivšem fudbaleru ima lepo mišljenje. Na insinuacije da je između njih možda postojalo nešto više, odgovorila je negativno.

"Pa znamo se, upoznali smo se u Turskoj. On je igrao za turski klub, upoznali smo se... Fenomenalan momak. Mnogo dobar momak, ostao mi je u lepom sećanju. Vaspitan je, kulturan... Žao mi je što se ovo sve dešava na javnoj sceni, ovi haosi i razvodi, ali valjda to tako mora da bude", započela je.

MN Press 

Voditelj ju je pitao i da li joj nekad pošalje neku poruku kao i ostalim pevačicama, aludirajući na prepiske sa Severinom koje su isplivale u javnost.

"Mi smo super, u super smo kontaktu. Ne, ne pusti mi poruku, ali srešćemo se opet. Biće prilike. U ovoj situaciji bi mu otpevala pesmu 'Nije život jedna žena'", rekla je u emisiji na Novoj.

Pogledajte Jasnu:

PROČITAJTE JOŠ: "U FAZI SMO SPORAZUMNOG RAZVODA": Karleuša progovorila o statusu braka sa Duškom Tošićem

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Jelena Karleuša  Instagram/karleusastar

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ K.B.)