Pevačica Jelena Karleuša, koja je nedavno u vili na Dedinju imala okršaj sa Duškom Tošićem, zbog kojeg je reagovala i policija, potvrdila je da je u procesu sporazumnog razvoda od fudbalera.

Pošto Duško i Jelena žive u luksuzu i imaju nekoliko nekretnina i automobila, glavno pitanje je kako će podeliti imovinu koju su stekli u braku. Ukoliko su uspeli da se dogovore, o podeli imovine odlučuju isključivo oni, zbog čega sud neće razmatrati taj deo sporazumnog razvoda.

"Prema članu 40. Porodičnog zakona, supružnici imaju pravo na razvod braka ako zaključe pismeni sporazum o razvodu. Sporazum o razvodu obavezno sadrži dva dela: pismeni sporazum o vršenju roditeljskog prava i pismeni sporazum o deobi zajedničke imovine", rekao je advokat za Alo i dodao:

"Na osnovu Porodičnog zakona, sud uopšte ne ulazi u sadržinu sporazuma o deobi zajedničke imovine, te ga kao takvog, onako kako su se supružnici sporazumeli, unosi u izreku presude".

Kurir/Nemanja Nikolić, MONDO/Stefan Stojanović Jelena Karleuša

Imovina bračnog para procenjuje se na više miliona evra. Jelena je pre dve godine, kada se našla u centru skandala sa Duškom gde je otkrila da on, kako kaže, sebe više ne vidi kao deo porodice, otkrila da će sva imovina biti prepisana na decu.

O detaljima razvoda javnost se nedavno informisala iz privatne prepiske Jelene Karleuše i pravnog zastupnika Duška Tošića koju je pevačica objavila na društvenim mrežama.

"Dobar dan, da li imamo nekih novih informacija na temu razvoda? Da li ste napravili plan sa Duškom? Nema razloga više da se gubi vreme i da se čeka. Hoću da se reši razvod što pre jer Duško odlazi od kuće po 10 dana da 'radi', kako kaže. 'Radi” po noćnim klubovima i sa ženama loše reputacije, što mene izuzetno ugrožava kao javnu ličnost, primorana sam da zaustavljam te priče u medijima. Želim što pre da odvojim decu i mene od te loše priče, njegovog opijanja, izlazaka itd. Dok se nije napravio veći problem. Deca su pod konstantnim stresom, i da ne nastavljam dalje. Da li postoji plan?", napisala je Karleuša, na šta joj je advokat odgovorio.

"Jelena, načelni plan postoji, ali moram da to potvrdim sa Duškom, kad se vrati iz Istanbula, pa ću kontaktirati kolegu sa konkretnim predlogom".

MONDO/Uroš Arsić Jelena Karleuša

Kao njegov uspeh Duška Tošia navodi se zarada koju je ostvario u turskom klubu Bešiktaš u kojem je igrao od 2015. godine do 2018. Prema pisanju medija, za ove tri sezone u poznatom klubu, Tošić je zarađivao 1.250.000 evra godišnje, što je povišica u odnosu na dotadašnjih 900.000€, a imao je i bonuse od 4.000 evra za svaki odigrani meč.

Nakon velikog uspeha u ovom klubu, Duško je prešao u kineski Guangdžou R&F, gde je bio još plaćeniji. Zarađivao je 5.800.000 evra po sezoni, kako su pisali domaći mediji, i time je postao najplaćeniji srpski fudbaler.

Kada bismo sabrali samo novčane prihode iz ova dva kluba, Duško Tošić je u periodu od 2015. godine, pa do 2020. zaradio oko 18 miliona i 750 hiljada, pisao je ranije „Kurir“.

ATA Images/M.M. Policija ispred vile Jelena Karleuša

Duško i Jelena su tokom braka kupili nekoliko nekretnina i automobila. Mediji su svojevremno preneli da je bračni par kupio vilu od Dragana Stojkovića Piksija, lociranu na Dedinju, vrednu oko 3 miliona evra, dok su vreme provodili u luksuznom domu u Lisičjem Potoku.


Spekulisalo se i da je 300.000 evra izdvojio za vilu na Vračaru, međutim, par nikada o imovini nije govorio javno.

BONUS VIDEO:

Jelena Karleuša stigla na izbor za mis Kurir

 (Alo, Nova, MONDO)