"Sve je otišlo u tri lepe" Željka Mitrovića opominjali u luksuznom restoranu, on besneo za stolom

Željko Mitrović se oglasio sa odmora koji provodi u San Tropeu.

Tiktok/zeljkomitrovic_/printscreen

Nakon što smo pisali o tome kako sada izgleda prva supruga Željka Mitrovića, on se u više navrata oglasio sa odmora koji provodi na jugu Francuske.

Vlasnik Pink televizije otputovao je sa porodicom u San Trope gde uživa u čarima dobrog provoda, koji mu je ovog puta, očigledno, bio pokvren. Budući da je neko ko se često oglašava na društveim mrežama, Željko je deo svog letovanja podelio sa publikom na Tiktoku.

Kakoi je najpre objasnio, u nekoliko navrata su ga opominjali dok je gledao u igračice na stolovima, a sada su zgodne lepotice zamenili muškarci. Svoje nezadovoljstvo je podelio u snimku:

"Sve je otišlo u tri lepe! Prošle godine ovde u San Tropeu, na ovom mestu su me moji opomenuli, nekoliko puta, da počnem da gledam malo i u tanjir jer sam već tri puta, umesto ribe, u usta stavio salvetu, a ove godine na stolovima đuskaju samo neke brke! Bar ću sad da hasam ko čovek!", napisao je.

 Potom se nadovezao i izbesneo na svog prijatelja:

"Najpametnija za ovim stolom je svakako Lusi, jer dok se BRT BANE odluči šta će da hasa, apetit mi nestade kao i ova voda u pesku! Lusi lepo ponese svoju klopu od kuće i ne može niko da je zajebava! Čovek se uči dok je živ!", napisao je.

PROČITAJTE JOŠ: Plati 7.000 € i izgaze ga k'o vola, moj muž je odlepio: Milica Mitrović se javila s odmora, Željka opomenuli

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Željko Mitrović se kladio sa Milicom da će na ulici zaraditi 300 funti  Instagram/milica.mitrovic.pink

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ K.B.)