"Svetlost u tami": Rokvić snimkom Novaka Đokovića uzburkao mreže, komentarima se ne vidi kraj

Nikola Rokvić objavio je snimak Novaka Đokovića s Olimpijskih igara.

KURIR/Dado Đilas/ATA Images/Antonio Ahel

Najbolji teniser, Novak Đoković savladao je Stefanosa Cicipasa i uspeo da prođe u polufinale Olimpijskih igara. Nakon napetog meča, u kom je Nole zbog bola u kolenu tražio tabletu i pomoć lekara u drugom setu, dao je kratku izjavu.

Poričio je da je bol bio jak i oštar, ali je popustio, kao i da je zabrinut.

Usledilo je pitanje novinara šta treba da se dogodi pa da se nađe na terenu protiv Lorenca Musetija u polufinalu. "Šta treba da se dogodi?", izgovorio je Nole i onda izvadio krstić i poljubio ga. Pogledao je u krstić, pa izgovorio: "To treba da se dogodi. Molim se Bogu da sve bude u redu", zaključio je Đoković, a Nikola Rokvić je upravo ovaj snimak podelio na svom Instagram nalogu.

Pročitajte još: "TRČAĆU 30KM NA PLANINI, PA ODMAH KONCERT" Nikola Rokvić sprema novi poduhvat - Novak Đoković mu inspiracija

"Svetlost u tami", napisao je Nikola Rokvić pored snimka ispod kog su se nizali brojni komentari podrške Novaku Đokoviću.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Nikola Rokvić o značaju porodice i svemu sto mu je donela fondacija "Porodica"  Kurir

(MONDO/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!