Unuka slavnog srpskog glumca pre 5 godina ubila majku i baku: Policajci zanemeli od šoka kada su videli scenu

Unuka glumca Mihajla Viktorovića osuđena je 2015. godine na 30 godina zatvora.

Facebook/printscreen

Teodori Viktorović predviđali su blistavu karijeru. Kada se pre 22 godine pojavila na filmskom platnu sa Nikolom Đuričkom i Draganom Nikolićem mnogi su bili ubeđeni da smo dobili novu zvezdu.

Glumu je završila u klasi Mirjane Karanović i taman kada su svi pomislili da će unuka legendarnog Mihajla Viktorovića i tetke Olivere Viktorović nastaviti njihovim stopama, desila se tragedija koja je sve prekinula.

Pritnscreen/YouTube 

Tog marta 2015. godine, ona je počinila dvostruko ubistvo - udarcima satarom u glavu je ubila svoju majku Ljiljanu i baku Ivanku na spavanju. Jezivi zločin je počinila nakon svađe, a u trenutku ubistva je u stanu bila šestomesečna beba.

Viktorovićeva kaznu izdržava u Kazneno-popravnom zavodu u Požarevcu. Međutim, ni njeno izdržavanje kazne nije prošlo bez problema. 

Ona je u jednom trenutku imala posetu nevenčanog supruga u posebnoj prostoriji za porodične posete od tri sata, a nakon toga su joj pripadnici službe za obezbeđenje kazali da će biti odvedena na lekarski pregled u bolnicu.

Kako su preneli tada mediji, lekari su je potom odveli u bolnicu gde je ustanovljeno da u rektumu ima kesicu sa drogom, odnosno prahom braonkaste boje.

Inače, Teodora ima sina i ćerku.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

VELIKA VEROVATNOĆA DA JE ĆERKA KOJA SE SUMNJIČI ZA UBISTVO MAJKE IZVRŠILA SAMOUBISTVO! Komšinica sumnja da je ona počinila zločin  kurir televizija

Izvor: Blic, preneo: Mondo/ Jelena Sitarica

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!