Poznati glumac Ljubiša Samardžić preminuo je 2017. godine, a iza sebe je ostavio brojne uloge, nezaboravne replike iz kultnih filmova i serija mnogo nagrada i priznanja, ali i divne unuke, od kojih je jedna Sara Samardžić. Sara je diplomirani menadžer bezbednosti, i često je aktivna na društvenim mrežama, pa možemo da vidimo da uživa u putovanjima, ali da ipak vodi skroman život daleko od očiju javnosti.

Ona pleni lepotom i izgleda kao manekenka. Oca je izgubila rano, a Ljubiša se nikada nije oporavio od prerane smrti svog sina Dragana 2001. godine. Pre nekoliko godine Sara je izgubila i majku, a na svom Instagramu je podelila sliku svojih roditelja sa venčanja uz komentar kako su sada tamo negde opet zajedno.

Posle dedine smrti Sara je na Instagramu napisala: "Imala sam sreće što sam te poznavala 23 godine, od kad sam bila mala i nisam shvatala šta je to biti glumac i biti poznat, što sam se durila kad prilaze nepoznati ljudi dok šetam sa svojim dedom, što sam plakala na scene 'Policajca sa Petlovog brda', jer kako moj deda može da sedi sa 4 žene, a da nijedna od njih nije moja baba, što sam obožavala da me vodiš u kancelariju i na snimanja, i da dolaziš po mene u vrtić, kao i kad me uzmeš u naručje i plešemo, pa sve do danas kad mogu da kažem da si mi bio uzor, oslonac i uvek podrška.

Mislim da je suvišno spominjati tvoju karijeru, i koliko je bila čast biti unuka takve legende. Pokazao si mi šta znači borba i koliko snage si imao i koliko je tvoje srce bilo jako.

Znam da si tamo gore srećan i da si posle toliko godina opet sa svojim Gagom. Ne brini ostavio si nas žene u sigurnim rukama, Stefke će nas paziti ovde, on je sad glava kuće, a ti i Gaga sa neba. Deda, a sad adio".

Ovako izgleda Sara:

Instagram/sara_samardzic ig

BONUS VIDEO:

Ovako se slavilo rođenje Cecinog drugog unuka, VATROMET NAD DEDINJEM Instagram

(MONDO/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!