Najpoznatija beskućnica bivšeg muža krivi za propast: Kopa po kontejneru, ali ruku pomirenja ne pruža ni mrtva

Bujne obline, duga plava kosa i anđeosko lice o kom su muškarci maštali, sada nema ni traga od te lepotice i nekadašnje slavne manekenke.

Stefan / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Zgodna prsata plavuša Loni Vilison zavodila je muškarce gde god da se pojavila. Bila je kraljica modnih pisti, a velika popularnost joj je donela milione dolara, a sada kopa po kontejnerima da bi preživela. Za njom su se svuda okretali, važila je za jednu od najatraktivnijih žena sveta, a njeno srce je osvojila zvezda serije "Čuvari plaže", glumac Džeremi Džekson.

Uživala je u luksznom i lagodnom životu, ali samo nekoliko godina nakon razvoda od glumca, sve se promenilo i ona je postala beskućnica koja se hrani iz kontejnera. Mnogi su se nadali da će bivša glumica i model uspeti da pobedi životne probleme i da će joj neko pomoći i spasi je ulice. Nažalost, to se nije dogodilo.

Bivša manekenka, koja je sada već skoro deceniju živi kao beskućnica, ponovo je viđena na ulicama Los Anđelesa. Primećena je kako vuče kolica za kupovinu puna starih stvari i puši cigaretu. Na sebi je imala nekoliko slojeva garderobe i niz ogrlica i narukvica oko vrata i ruku, a na glavi je nosila kačket.

Nekadašnja lepotica bivša je žena zvezde planetarno popularne serije "Bejvoč", Džeremija Džeksona, od koga se rastala 2014. godine, u braku su proveli manje od dve godine. 

Pročitajet još: TIKINA ĆERKA BESKUĆNICIMA DELI OBROKE: Zajedno sa prijateljima odlučila da pomogne najsiromašnijima

Profimedia 

Dejli mejl je u maju dobio fotografije bivšeg modela kako rovari po kontejneru u potrazi za kozmetičkim i higijenskim proizvodima, uključujući flašu vodice za ispiranje usta. To je poprilično šokantan prelaz za ženu koja je nekada pozirala za časopise kao što su Glam Fit i Iron Man. Samo nekoliko meseci pre toga, viđena je kako jede jogurt sa farbom rukama i luta gradom. Loni je takođe primećena kako kupuje u prodavnici gde sve košta 99 centi.

Manekenka je svojevremeno okrivila upravo svog bivšeg muža, glumca Džeremija Džeksona za pravac kojim je krenuo njen život u iskrenom intervjuu koji je objavio Ks17 Online, kada su je pitali gde su stvari krenule naopako - "Moj bivši muž. Udaja. Ja sam se barem razvela... sve me je to sredilo", rekla je. Takođe je govorila za DailiMail o svojoj silaznoj putanji života, otkrivajući da je patila od mentalnog sloma živaca 2016. godine i da je bila ubeđena da neko šalje električne struje u njeno telo koje se mogu lečiti samo uzimanjem kristal meta.

Ovako su izgledali kad su se voleli:

Navodno je počela da živi na ulici otprilike u to vreme i od tada pati od zavisnosti, kao i problema sa mentalnim zdravljem - Nisam razgovarala sa Džeremijem. Ne želim da razgovaram sa svojim prijateljima. Ide mi sasvim dobro. Ne želim da mi bilo ko pomaže... Nemam mobilni telefon. Imam hranu i mesto za spavanje. Tu i tamo dobijem nešto novca, a hrane ima u kantama i u blizini prodavnica. Ima dosta toga", rekla je ranije za britanski "San" i dodala: "Mogu da živim sama. Ovde imam sve što mi treba".

Jedna od drugih Džeksonovih bivših, Sindi Kovač, osvrnuvši se na nesrećnu manekenku rekla je: "Zaista je tužno šta se dogodilo Loni i nikada nije dobila pomoć koja joj je potrebna". U galeriji ispod pogledajte još fotki Loni Vilison koje su rastužile svet:

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

"BRATA UBILI I IZVADILI MU OČI, MAJKU ZAKLALI I BACILI!" Poznata pevačica doživela tragičnu sudbinu koja LEDI KRV U ŽILAMA   Kurir televizija

(KurirStil/MONDO/Anja Konstantinović)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!