"Preostaje da sedim kod kuće celo leto": Gastoz se oglasio nakon napuštanja Urgentnog, završio u gipsu

Nenad Marinković Gastoz se oglasio nakon što je napustio Urgentni centar.

MONDO/Stefan Stojanović

Nedavno je u sim domaćim medijima odjeknula vest da je Nenad Marinković Gastoz jutros oko pet časova ujutru hitno primljen u Urgentni centar.

Ovo se dogodilo svega mesec dana nakon što je pušten iz pritvora na Tajlandu. Nekadašnji rijaliti učesnik je u zdravstvenu ustanovu došao zbog toga što je prošle noći povredio nogu, te se sada prvi put oglasio. Gastoz je nakon pregleda i prepisane terapije pušten na kućno lečenje.

Sada je otkrio kako je došlo do nezgode.

"Imam dužnost da se javim i da kažem da sam dobro i da je situacija takva kakva je... Svi koji me znaju, znaju da mi leva noga odavno pravi problem, te sam svom težinom skočio sa j*****h pola metara na travu i pokidao ligamente i sad mi preostaje das gledam moju Lepu i sedim kući velo leto. Prosto neverovatno, divno, čudnovato! Voli brat", napisao je on.

Instagram/gasttozz 

PROITAJTE JOŠ: "Policajac u peškiru ide da siluje Marinu" Gastoz o jezivoj sceni iz zatvora, pokušao da spreči i nagrabusio

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

OSEĆAM SE KAO ERA OJDANIĆ! Gastoz otkriva kako se provodi na odmoru: Ako UMREM, neka to bude ispod PALME!  Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ K.B.)