Sloboda se javno obratila Angelini Topić: Srpkinja odustala od finala na OI, glumica je dirnula rečima

Sloboda Mićalović javno je podržala našu Angelinu Topić koja je zbog povrede morala da odustane od finala na Olimpijskim igrama.

MN Press/Mondo/Stefan Stojanović

Srpska atletičarka Angelina Topićpovukla se sa Olimpijskih igara zbog povrede koju je zadobila tokom zagrevanja pred kvalifikacije, a cela Srbija pružila joj veliku podršku.

Podsetimo, Angelina se plasirala u finale, ali je zbog preloma skočnog zgloba morala da odustane. Podršku putem društvenih mreža pružili su joj mnogi, a među takvima je i Sloboda Mićalović. Glumica je javno pružila podršku Angelini, uz dirljive reči:

"Ti si naše zlato", napisala je Sloboda uz fotografiju Angeline i Dragutina Topića, koji je njen otac i trener.

Instagram/sloboda_micalovic_boba 

Podsetimo, emotivno izlaganje imao je i Angelinin otac Dragutin Topić:

"Nosio te 'ćalac' kao malu na ramenima do vrtića i škole, to si obožavala, čini mi se da ti ništa veću radost nije pružalo od toga. I sinoć te ćalac uneo u naš stan uz stepenice na drugi sprat, onako laganu kao pero, i opet uz osmeh, za to tate i služe. Obećavam ti, na prvo sledeće pobedničko postolje ću te popeti na ramenima, nećeš na to dugo čekati. Volim te", napisao je. 

Ovako je Angelina plakala na Olimpijadi:

PROČITAJTE JOŠ: Atletika ih spojila, pa došli problemi: Roditelji Angeline Topić prešli i raj i pakao pa ispisali ljubavnu bajku

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Gagi Jovanović pruža podršku Novaku Đokoviću uz užičko kolo  Instagram/_blejzmodesti

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ K.B.)