Slušaj vest

Angelina Topić nije u mogućnosti da se bori za medalju na Olimpijskim igrama, morala je da se povuče sa finala. Povredila se u kvalifikacijama, nadali su se svi da povreda nije toliko ozbiljna i da će u nedelju uveče da skače za odličje, ali to nije moguće. Nažalost...

Posle svega što se dogodilo oglasila se i ona na društvenim mrežama. "Nažalost, to bi bilo to od mog nastupa na ovim Olimpijskim igrama. Snimak je pokazao da je došlo do ozbiljnije povrede, preloma u desnom zglobu i neće biti moguće da se pojavim u velikom finalu u nedelju. Verovala sam da ću, uprkos svemu, moći da izađem na borilište, dala sam sve od sebe da se izborim ali na kraju nije bilo suđeno. Ovog puta. Vidimo se uskoro, neću daleko", napisala je Angelina.

Upravo je zbog toga sve što je Topićeva uradila zaista neverovatno. Ona se povredila pred početak kvalifikacija i uspela je da nastavi, da obezbedi plasman u finale, da preskoči dve visine. Sve to sa prelomom u desnom zglobu. Zaista deluje impresivno, sve to je uradila za Srbiju... Bravo!

Youtube/RTS Sport Angelina Topić plače

"Šta da kažem još sam pod utiskom… Tokom zagrevanja sam nezgodno stala na sunđer i čula sam da je nešto puklo. U trenutku ništa nisam osetila, a onda sam shvatila da ne mogu da hodam uopšte. Prvih 15 minuta bukvalno nisam mogla da stanem na nogu i je*i ga. Izvinite što sam opsovala. Rekli su mi da probam, nisam uspela iz zaleta već iz dva koraka. Iz trećeg pokušaja sam uspela, a kad su digli na 192 nisam osetila da to mogu sa lakoćom. U nekom trenutku mi se sve slomilo, shvatila sam da ću morati da preskočim. Ubeđivala sam sebe da mi nije ništa, a znam da to nije tako. Uspela sam 192 da preskočim, 195 nisam mogla danas i zavisila sam od drugih devojaka i na kraju sam ušla kao sedma, ne znam kako", rekla je Angelina posle plasmana u finale.

BONUS VIDEO:

RTS/Screen Recorder Angelina Topić i Dragutin Topić plaču