"Ne priliči Vašim godinama, ostavite me na miru": Nova runda rata Karleuše i Vojaža, reper priložio statistiku

Vojaž je ponovo odgovorio Jeleni Karleuši na prozivke.

MONDO/Stefan Stojanović/ATA IMAGES / ANTONIO AHEL

Jelena Karleuša i reper Mihajlo Veruović, poznatiji kaoojaž, ne prestaju sa javnim prepucavanjem.

Vatra između njih dvoje gori već nekoliko meseci, dok su u poslednjim "rundama" razmenili teške reči. Jelena ga je najpre nazvala "punoglavcem" i "indijancem", a Vojaž joj nije ostao dužan i poručio joj da "sjaše". I tu nije bio kraj.Pevačica mu je ubrzo posvetila niz storija u kojem je napisala da završava prepirku i da je sada "obrisala patos s njim".

Ipak, Vojaž nije stavio tačku.

"Draga Karleuša, nije prikladno vašim godinama da sa tolikim omalovažavanjem i nepristojnim tonom pričate sa bilo kim. Vaspitanje je stvar koju ne mogu da podelim sa vama. Moji strimovi su posledica hitova moderne muzike koja se sluša širom regiona i sveta. Evo vam mapa da se uverite sami", napisao je on, pa objavio još jedan stori:

Instagram/voyage.mp3 

"Spotifaj ne može da se lažira. Znam da to ne znate, jer ste bili aktuelni poslednji put, kako kažete, pre nego što je on postojao. U poslednjih 12 meseci sam skupio više od 143 miliona strimova. Niko vam ne oduzima to da ste svemirska megazvezda, ali ostavite me na miru. Omalovažavanjem bilo koga sebe ne činite većim. Nikada vas nisam uvredio niti to planiram. Želim samo javno da vam se obratim, jer smatram da onlajn maltretiranjem bilo koga ne dobijate nikakav kredibilitet. Pomirite se sa tim da pored vas postoje još neki ljudi koji se takođe bave muzikom i ambiciozni su i žele da dođu do nivoa na kom ste vi bili pre 20 godina. Takođe, sećam se kada ste me pozvali poslednji put u studio, razgovarali smo kako je neverovatno da smo iz istog kraja. Ne znam o kojim Pržogrncima pričate, ali iz poštovanja prema vama i Zoranu kog mnogo poštujem neću detaljnije ući u sve to", poručio je Vojaž i dodao:

"Želim vam sve najlepše, nove generacije su došle, umesto što mrzite možda ćete se bolje osećati ako nekoga nekada podržite."

Instagram/voyage.mp3 

PROČITAJTE JOŠ: "Plaćali ste likove da puste USB i pevaju o drogi, sad kukate": Seka Aleksić se obrušila na gazde klubova

BONUS VIDEO: 

This browser does not support the video element.

JELENA KARLEUŠA IZNOSI MIŠLJENJA O KOLEGAMA: Ovako je nazvala Vojaža! Nije ostala imuna na Duškovu sliku: Koliko lep čovek...  Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ Katarina Bojović)