Snajka Svetislava Pešića je prava bomba: Marko uz prelepu Lulu osvajao svetske medalje sa Nemačkom

Sin Svetislava Pešića nasledio je ljubav prema košarci, te je dugo i sam igrao i branio boje nemačke zastave, a žena mu je lepotica i po.

Instagram/pesic7/Mondo/Stefan Stojanovic

Ljubav selektora Srbije Svetislava Pešića prema sportu je od detinjstva veoma jaka, pa zato ni ne čudi što je istu preneo i svojoj deci.

Marko je bio deo nemačke reprezentacije koja je 2002. bila treća na svetu, tri godine kasnije bio je i srebrni na Eurobasketu 2005 u Beogradu, a sada je košarkaški funkcioner. Već decenijama, od 1997. godine on je u braku s lepom Lulom, koja je prava lepotica i koja je u više navrata privukla ogromnu pažnju fotkama koje je objavila na društvenim mrežama.

Veoma je zgodna, te se ne libi da pokaže vitku liniju.

Pogledajte njene fotke:

Marko i Luka su ponosni roditelji Luke, koji trenutno igra za Bajern i za kog kažu da će talentom nadmašiti i dedu i oca. 

Pogledajte i kako Marko izgleda:

Marko je svom ocu i reprezentaciji Srbije javno čestitao pobedu na Olimpijskim igrama.

"Ovo je moj otac. Osvojio je medalju na svakom velikom takmičenju i u mlađim kategorijama i u seniorima. Uzor po posvećenosti, privrženosti i uz mnogo drugih stvari ima želju da nikada ne odustaje i da nikada ne prestaje da uči. Mnogo sam ponosan", napisao je Marko na Tviteru uz fotografiju Svetislava Pešića.

PROČITAJTE JOŠ4,5 miliona dao za vilu u selu manjem od Sombora: Ima 29 soba, bioskop, bazen, ovde živi Nikola Jokić

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

"OVO TRŽIŠTE OTVORILO JE REALNE SISTEME VREDNOSTI, LJUDI PRATE ŠTA IM ODGOVARA" Vendi komentariše uticaj Designerice na mlade!  Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ Katarina Bojović)