"Zašto njoj nebitnoj neko nije oteo mikrofon?" Karleuša podržala Đanija, pa urnisala koleginicu

Jelena Karleuša je podržala Đanija koji je javno iskazao nezadovoljstvo zbog situacije na žurki srpskih sportista.

ATA Images/M.M./MONDO/Stefan Stojanović

Radiša Trajković Đani pokrenuo je pravu lavinu reakcija kada je javno podelio nezadovoljstvo zbog dešavanja na proslavi koja je organizovana u čast naših sportista povodom završetka Olimpijskih igara.

Podsetimo, on je izbesneo, jer je do pet ujutru čekao da dođe da mikrofona, a onda razočaran i ponižen otišao kući. Na spisku zabavljača su pored Đanija bili i Milica Pavlović, Milica Todorović, Danica Crnogorčević, Tanja Savić, Željko Šašić, Nikola Rokvić i Ina Gardijan.

"Ja dođem u 22h i čekam da ispoštujem moje sportiste i moju familiju... Čekam da pevam, a onda dođu velike zvezde od mojih kolega i naravno održe koncert? A dogovor je svi po par pesama! Otišao sam u 5, a nisam otpevao nijednu pesmu. Izvinjavam se braći i drugovim, ali nije fer. Bio sam tu, al' ponižen", napisao je Đani na Instagramu.

kurir/ nemanja nikolić 

Sada se ovim povodom oglasila i Jelena Karleuša, koja je podržala Đanija, ali i urnisala Inu Gardijan, koju su mediji svojevremeno spajali sa njenim suprugom Duškom Tošićem.

"Pravda za kralja Đanija! Je l' realno da niko nije oteo mikrofon nekoj nebitnoj Ini i dao ovakvom pevaču da peva? Ne postoji dan dragi moj Đani da moje društvo i ja ne pustimo tvoje pesme", napisala je JK.

Pogledajte Inu:

Ali i atmosferu sa proslave:

This browser does not support the video element.

Aleksa i Nole u transu uz Milicine hitove  Kurir

 PROČITAJTE JOŠ: Još jedan pevač "izvisio" na proslavi sportista: Đani javno izbesneo, sada se oglasio i on

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Bogdan Bogdanović i Milica Todorović  Instagram/milicatodorovicofficial

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ Katarina Bojović)