Pokazala milijardera kojem je rodila petoro dece: Pričalo se da je matorac, a evo kako izgleda muž Milice Polskaje

Milica Polskaja pokazala bogatog supruga i objavila da je izašla iz porodilišta.

Instagram/mmm_still_limited_edition

Atraktivna plavuša sa društvenih mreža, influenserka Milica Polskaja nekada je studirala u Nišu i vodila život obične devojke, a danas živi život svojih snova.

Udata je za prebogatog Kazahstanca kom je pre nekoliko dana rodila peto dete. Rodila je ćerkicu, sve je proteklo u najboljem redu, a sa fanovima na društvenim mrežama podelila je detalje ovog prelepog iskustva. Iako godinama krije lik milijardera za kojeg je udata, sada je podelila jedan zajedički trenutak.

Njen suprug je došao po nju i bebicu, a ona se topila od ljubavi gledajući svog voljenog kako nosi njihovu ćerkicu.Odmah je izvadila telefon i usnimila prve trenutke sa ćerkom.

 Podsetimo, Milica je jednom otkrila zbog čega krije lik svog voljenog:

"Doći će i taj dan kada ću pokazati svog supruga, ali za sada ne razmišljam o tome. Svi već znaju kako on izgleda, ali ja ne želim da otkrivam njegov identitet, jer se bavi ozbiljnim poslom. Moj blogerski život je pomalo neozbiljan i samim tim je najbolje za oboje ovako", objasnila je ranije Milica.

Pogledajte Milicu:

 PROČITAJTE JOŠ: DEDA PLATIO PRVE SILIKONE: Influenserka iz Niša koja je zavela milijardera - "Baba rekla da su mi male"

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Milica Polskaja   TIktok/@milica_polskaya

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO)