Ana Korać obrijala deo glave: Niko više ne gleda u njene bujne silikone, već samo u nakostrešene "šiške"

Atraktivna starleta iznenadila je promenom, i svi se pitaju da li je namerno izabrala ovakvu frizuru ili je došlo do "nezgode".

Instagram/ana_korac

Ana Korać važi za jednu od najatraktivnijih devojaka na domaćoj sceni, iako se često nalazi na meti kritika zbog mnogobrojnih plastičnih intervencija. 

Međutim, ovog puta, ljudima je upala u oči druga stvar - njena frizura.

Sve je počelo kada je Koraćeva objavila stori sa drugom, a njene čudne šiške od samo par santimetara bacile odmah su prikovale sve poglede. 

Instagram/anakorac 

Mnogi se pitaju da li je reč o nezgodi ili posredi nešto drugo, ali atraktivna starleta nije do sada komentarisala svoju novu frizuru.

Instagram/anakorac 

Inače, odsečene šiške Ana je prvi put pokazala još pre nekoliko nedelja, ali je ova promena prošla dosta neopaženo zbog načina na koji je pozirala.

Ipak, kada prelistate njen Instagram, jasno se vidi da se za ovu promenu odlučila početkom avgusta.

Pogledajte i kako je Ana Korać izgledala pre slave i operacija:

Bonus video:

This browser does not support the video element.

ZAŠTO ANA KORAĆ KRIJE TETAVAŽU SVOG PARTNERA? Voditelji "Stars Specijala": Provalili bi ga, a onda bi nastao veliki problem  Kurir televizija

Izvor: Mondo Jelena Sitarica

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!