Veljko "divljao", a Ceca ga smirila jednim pokretom prsta: Snimak sa proslave usijao mreže, nakon grdnje ni da zucne

TikTok video na kom se vidi da se Veljko posvađao sa gostom postao je viralan upravo zbog reakcije njegove majke.

tiktok/cecarazn

Poslednih nedelja na mrežama se pojavilo mnogo starih snimaka nastalih u domu Svetlane Cece Ražnatović iz različitih perioda života. 

Međutim, video na kom je trenutak kada je pevačica ukorila sina gotovo preko noći je postao viralan iz prostog razloga - bilo je dovoljno da Ceca Veljka zgrabi za ruku i pokaže prstom da se on istog trenutka smiri. 

Snimak koji kruži TikTokom najverovatnije je nastao na jednoj od njihovih porodičnih proslava, a iako se činilo da se Veljko dobro zabavlja, u jednom trenutku kao da je ušao u raspravu sa jednim od gostiju

No, pre nego što je situacija kulminirala, Ceca ga je uhvatila za mišicu, i zapretila prstom. Pogledala ga je strogo, i to je bilo dovoljno da njen sin prestane sa onim što je radio. 

S obzirom da je Ceca rano ostala bez supruga, kada su Veljko i Anastasija bili još uvek mali, ne čudi što je morala da im bude i otac i majka, odnosno i stroga i popustljiva kad treba.

Podsetite se i kako je izgledala svadba Arkana i pevačice:

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Ceca i Maja latile se mikrofona   Instagram

Izvor: Mondo Jelena Sitarica

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!